Van olyan cég vagy üzlet, akiknél leadom a hardver rendelést, és ők egy megbeszélt időpontra beszerzik?
Láttam interneten egy talán, de nem biztos - budapesti céget, vagy vállalkozót vagy minek is lehet nevezni, aki azt írta, hogy beszerez bármilyen hardvert, amit árusítanak az országban. Gondolok itt az üzletekben találhatókra.
Na most, nekem ilyen valaki kellene, mert én nem tudom megoldani, hogy üzletekbe elmenjek, és, hogy azt lessem, hogy van-e raktáron a termék, vagy mikor érkezik meg stb stb.
Tudtok ilyen hivatalos személyeket, és most nem feketén gondolom, hanem számlástól, mindenestől Szegeden?
De gondolok itt SSD hűtőre, ami alig van 1-2 boltban. Árukeresőn 1 üzlet van feltüntetve. Nem tudom a házzal - Silentium-os, azt is hallottam, hogy fogyóban van. Van egy Seasonic táp 10 év garanciával. Vannak üzletek, amelyek csak 5 évet adnak rá, függetlenül, hogy 10 van feltüntetve a gyártó oldalán.
Ilyenekre gondolok elsősorban.
Mert CPU, GPU, táp abszolút nem probléma, találsz ahol akarsz.
Másik meg, hogy nem Mo-n élek, és itt eléggé túlárazott minden, de még a készlet is olyan, hogy táp, ház noname gyártóktól.
Ezért kellene valaki, aki összeszedi nekem, én pedig egybe elhozom, és nem bajlódok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!