Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A megbeszélt közös randin ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megbeszélt közös randin ki fizet?

Figyelt kérdés

Tételezzük fel hogy elmentek egy randira egy lánnyal.Legyen egy étterem.Nem egy puccos hely, de nem is egy putri. Jól érzitek magatokat beszélgettek, kacarásztok. És jön a számla. Ki fizeti ki....

Nálam párommal közösen fizettük, és ezt ő is így tartotta korrektnek... (7 év eggyütélés után 3 éve vagyunk házasok, csak mielőtt valaki kiírná hogy sokáig tarthatott....)

2020. aug. 25. 16:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hát szerintem teljesen változó. Volt már, hogy én fizettem, volt már, hogy a pasi és volt felezés is..

• Amikor én dolgoztam a suli mellett a srác kolis volt és mellette épp elveszítette a munkáját, akkor kérdés nélkül én fizettem, és kijeletettem, hogy nem engem, hogy eut fizesse, majd ha lesz munkája és összeszedi magát, akkor rajta lesz a sor (össze is jöttünk és egy nagyon puccos helyre vitt el "cserébe", amikor már megengedhette magának.)

• amikor egy már majdnem 30 éves csávóval kavartunk, aki konkrétan kb 6-7x többet keresett, mint én, és a szüleitől kapott lakást, tehát neki albira se kellett költenie, valahogy elfelejtettem az első randi végén megkérdezni, hogy fizessem-e a limonádém. És egyáltalán nem éreztem bűntudatot miatta. (Tök másért ért véget a kapcsolat.)

Szóval az ilyen szélsőséges eseteket leszámítva mindig felajánlom, hogy fizetem a részem vagy felezzünk, de túlnyomó többségben nem szokták elfogadni.

2020. aug. 25. 18:06
 12/21 anonim ***** válasza:
84%

Én fizetek.Nem szeretem a felesleges vergődést,okoskodás,körített dumákat, hogy "kinek a feladata","hogy illik" körüli csatákat.Unom ezeket már.Kifizetem,és pont. Lehet haladni tovább.

F

2020. aug. 25. 18:11
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Az elején mindig én fizettem, aztán szépen lassan átnyergeltünk a közös fizetésre. Most néha én fizetek, néha ő fizet, de alapvetően nem nézzük merre borul a mérleg, ahogy épp kijön.
2020. aug. 25. 18:33
 14/21 anonim ***** válasza:
85%
Nekem a későbbi feleségem azt mondta, fogyasszunk ki-ki alapon. Ő kikéri, én kifizetem... Csíptem a humorát, nőben ritka az ilyen.
2020. aug. 25. 18:43
 15/21 anonim ***** válasza:
79%
Egy férfi sem fogadta még el eddig amikor felajánlottam hogy kifizetem a részem első randikon. Nem lenne sértődés belőle ha fizetnem kellene egyébként, de másrészről meg jól is esik a dolog, érzem tőle hogy igazán tetszem neki. Ez nem jelenti azt hogy mindig elvárom a továbbiakban is, egy idő után mindig bejött az egyszer te, egyszer én dolog. Sose veszekedtünk emiatt semelyik pasival. A jelenlegi párommal mondhatni részben közös kasszán vagyunk, sose volt vita a pénzből.
2020. aug. 25. 19:52
 16/21 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem felezés 😊
2020. aug. 25. 20:15
 17/21 anonim ***** válasza:
73%

Én mindig felajánlom, hogy én fizetem a sajátomat, de csak azt veszem komolyan, aki ezt nem hagyja.

Nem csinálok nagy kérdést belőle, szívesen kifizetem a magamét, és abszolút egyenrangúnak érzem magam, de ez nem erről szól.

Volt idő, amikor a srác, akivel jártam, gyorsétterembe vitt, hozott magának kaját, nekem pedig nem volt pénzem, és nem ettem. Meg sem kérdezte, akarok-e valamit, vagy miért nem hoztam magamnak enni. Nyilván nem haltam éhen, és tartsanak bár régimódinak, de igazából jónéven veszem, ha a srác, akivel szexelek, nem hagyná, hogy éhezzek.

2020. aug. 25. 20:32
 18/21 anonim ***** válasza:

"mert érdekel más emberek válasza hogy mennyire vagyok egy elcseszett ember"

Ennek olyan "nincs baj, ezért kreálok egyet" szaga van.

2020. aug. 25. 23:12
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem első randin a srác ajánlja fel, hogy fizet, de ha mondom, hogy a saját részemet én szeretném fizetni akkor fogadja el.Ezzel elkerülhető a végén a sárdobálás, hogy ,,bezzeg kajára meghivattad magad, de le már nem fekszel velem! Minden nő k**va!"-ez nyilván sarkított példa volt, de nem akarok adósa lenni senkinek, főleg ha már randi közben rájövök, hogy nem akarok folytatást.

A többi randin meg lehet felváltva fizetni vagy mindenki a magáét.

Azért is szeretek magamnak fizetni, mert akkor nyugodtabban választok kaját, nem kell aggódnom, hogy megterhelem a másikat anyagilag.

24n

2020. aug. 26. 06:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Első randin a srácnak illik felajánlania, hogy ő fizet. A lánynak pedig illik ezt nem elvárni.
2020. aug. 31. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!