Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi a megbeszélt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi a megbeszélt randink előtt éltűnik, milyen oka lehet?

Figyelt kérdés

Látszólag minden rendben volt. Már előtte pár napot beszéltünk face cseten. Fix hellyel, idővel megbeszéltük a randit, pont amikor webcamon beszéltünk. Ő ajánlotta, hogy hétvégén talizzunk és tök lelkes volt, hogy mennyire jó lesz. Azóta nem írt. Nem hívott. Ennek 2 napja. Holnap lenne a randink délután. És nem tudom ilyenkor mi a gyász van?

De ha nem tetszettem, minek hívott el? Ha igen, miért nem keres 2 napja?

Én nem fogok ráírni...

2020. szept. 3. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Lehet pont azt várja, ő kezdeményezett idáig mindent te meg szarsz rá.
2020. szept. 3. 20:59
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Kuka
2020. szept. 3. 21:00
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Hívd fel. Ha azon sincs semmi, akkor ne is menj el. Kuka
2020. szept. 3. 21:21
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Ha ő hívott el, akkor most mi van? Hívjon el még egyszer? Ha nem egyoldalú lenne a dolog, szerintem most is lelkes lenne... de ha te nem keresed csak ő akkor ne lepődj már meg basszus :D
2020. szept. 3. 21:55
 5/8 peca1000 ***** válasza:
68%

Mivel le lett beszélve a randi, akkor minek pedálozzon?

Elmész a randira és kész.

Ott lesz, ne aggódj!

2020. szept. 3. 22:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem lesz ott. Most beszéltünk. Ráírtam. Nem akar komoly kapcsolatot. Ezért nem keresett. Rajtam ezt érezte. Igaz nem is értem az egészet, mert kivolt írva a lapomra, hogy kizárólag azt keresek. 🤦🤷🙆
2020. szept. 3. 22:57
 7/8 anonim ***** válasza:
84%
Komolyan mondom a palik elkezdenek nővé válni, ez már a sokadik ilyen eset amit olvasok/hallok
2020. szept. 4. 00:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem vállalja a felelősséget, inkorrekt s*ggfej. Ezer ilyen van, sőt a többségük ilyen. Nem tudnak felnőttként viselkedni. Nyilvàn ő is érzi tudatalatt, hogy alkalmatlan bármilyen érett, felnőtt kapcsolatra, ezért menekül, mert még ez is jobb neki, mint a kudarc, ha idővel te dobod ki. Mert az ilyen jellemtelen felelősségtologató mentalitás kapcsolatban sem jó pont. (nálam legalábbis bukó volt)
2020. szept. 4. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!