Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szóltok ahhoz, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ahhoz, ha egy férfi elhiteti egy nővel, hogy bejön neki, kell neki, minden full köztük, majd a megbeszélt randi napján eltűnik?

Figyelt kérdés
Milyen dolog ez? Én most ezen nagyon kiakadtam. Ez masszív hülyítés. Valaki egyáltalán miért csinál ilyet vagy képes ilyesmire? Legalább annyit mondana, hogy nem vagy akármi.

2020. júl. 28. 18:26
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem csak dugni akart és azt érezte, hogy nem fog tudni megdugni téged az első randin.
2020. júl. 28. 18:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez azt szólom, hogy megbízhatatlan ember, akihez a sz@ros cipőd se töröld.
2020. júl. 28. 18:38
 3/9 anonim ***** válasza:
42%
teljesen mindennapos.
2020. júl. 28. 19:03
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Összejött neki egy randi valaki mással, aki jobban bejön neki. Lehet, hogy több vasat tart a tűzben és már ő se tudja követni.

Igen, az is lehet, hogy beparázott, vannak pasik, akiknek első alkalommal fel se áll. De valószínűbb az, hogy valaki mással volt kedve randizni az adott napon. Velem is megcsinálta valaki. Csak szexet akartunk egymástól, de nem gondoltam, hogy ez azzal jár, hogy a másikat nem is kell emberszámba venni.

2020. júl. 28. 19:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szivatás.

A későbbiekben is erre lehetne tőle számítani.

Vagy kínos neki valami.

De akkor is problémát fog okozni, ha így tud csak viselkedni.

2020. júl. 28. 19:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer az történt hogy a srác irkálni kezdett, beszélgettünk majd megkérdezte hogy találkozunk e. Benne voltam. Megbeszéltük az időt, helyet és aztán előtte nap lemondta mert családi okra hivatkozva.

Nyilván előfordulhat szóval nem izgattam miatta magam. Aztán következőre egy másik időpontot beszéltünk meg és aznap egyszerűen nem reagált semmit. Na akkor ott már tudtam hogy ez offos.. hagytam a fenébe.

De a slussz poén most jön három héttel később újra megtalált és előadta hogy hirtelen jött egy munkalehetőség külföldön és el kellett utaznia de nem volt nete nem tudott jelezni. Na itt elszakadt aztán már felment a pumpa és elküldtem melegebb éghajlatra hogy szórakozzon mással.

És még nincs vége. Másfél évvel később feltettem a Viber alkalmazást a telefonomra és egyszercsak rám írt egy csávó. Elkezdi meg van neki ez a szám (anno megadtam neki mikor úgy volt találkozunk) gondolta rám ír hogy mi újság. 🤣

Egyébként iszonyú sok a gyökér idióta. Nem kell foglalkozni velük jobban teszed ha nem húzod magad fel és nem veszed magadra. Valószínűleg ez ennyit is ért.

2020. júl. 28. 19:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Vissza kell az ilyet szívatni.
2020. júl. 28. 20:44
 8/9 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Ez oltári nagy taplóság. Férfitől is, nőtől is.
2020. júl. 28. 21:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Úgy látszik egész gyakoriak a hasonló esetek. 😔
2020. júl. 29. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!