Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyleányok, szeretitek a creative módon ismerkedő, választékos fogalmazású férfiakat?
Figyelt kérdés
Akik mondjuk csak úgy spontaneous módon benyög a harmadik randin egy ilyen szöveget:
Hé, cuki csajszi, megmondom a tuti,
Aléltra csókollak és lehúzom a bugyid,
Flörtölök, csábítok, imádom a feneked,
Ha velem szeretkezel, jó lesz az teneked.
2020. dec. 13. 14:13
11/18 anonim válasza:
Te konkrétan nem ismered a szavakat,azok jelentését.
12/18 anonim válasza:
Creative maximum a neves hangkártya gyártó, nem a kanos verselkedésed.
13/18 anonim válasza:
Nem értem, ez a kérdés már volt korábban is nagyon hasonlóan, és a kérdező már akkor is le lett oltva. Hogy jutott eszébe újra kiírni, pláne kiemelni?
14/18 anonim válasza:
Egy-egy ellesett szófordulattal próbálsz önmagadnak álműveltséget prezentálni. Kb. olyan érzésem van, mint amikor a régi, komcsi filmekben a vasfüggöny mögé szorult ifjúság nyugatias szavakkal próbált menőzni a csajok előtt.
Ne emeld ki a kérdést, mert minek.
15/18 anonim válasza:
Ez minden, csak nem választékos fogalmazás. Rossz helyesírással és nyelviséggel elmondom proli, puruttya szöveg. Attól, hogy vmi cirkalmas meg versbe van szedve, nem lesz választékos, csak erőltetett.
17/18 anonim válasza:
#pepsicocacólát(s-el). Csinibabában van meg pár ilyen szó. Pl Helsssssinki
18/18 anonim válasza:
Én is arra a filmre akartam utalni és le lettem 0%-olva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!