Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most másképp fog rám nézni? Nagyon elrontottam? (gyenge gyomorúak ne olvassák)
Az a helyzet, hogy egy ideje randizgatok egy lánnyal, nagyon szerelmes vagyok belé. Egyetemről ismerem. Megbeszéltük, hogy másnap áthozza az egyik tárgyra a jegyzetet és picit marad is dumálni.
Én reggeli után már rosszul kezdtem lenni, kifejezetten hányingerem volt, és teljesen elfelejtettem, mit beszéltem meg a csajjal. Már órák óta szenvedtem a kanapén, amikor kopogott, rögtön mentem kinyitni, de attól, hogy felálltam, szinte rögtön olyan hányingerem lett, hogy már megszólalni se tudtam, csak beengedtem és pánikszerűen vissza akartam feküdni a kanapéra, de sajnos késő volt és rámjött a hányás. Szerencsére volt ott egy lavór, amit korábban tettem oda a biztonság kedvéért, gyorsan az ölembe kaptam, de akkor is közben bejött utánam a nappaliba a lány, és végignézte az egészet. Sajnált is, próbált segíteni, majd a végén mielőtt felfogtam volna, hogy mi van, még a lavórt is elvette tőlem és kivitte. Nagyon szégyellem magam, és félek, hogy akármennyire is megértő, ez fog már eszébe jutni rólam és illúzióromboló, gusztustalan volt az egész.
Tudom, hogy a WC-hez kellett volna futnom, de nem tudtam gondolkodni, azt hittem, van időm még lefeküdni és leküzdeni a hányingert, és egyébként is tompa voltam fejben a rosszulléttől, alapvetően is nagyon kiakadok minden olyan szituációtól, ami hányással járhat.
Szerintetek nagyon elrontottam? Ráadásul elfelejtettem azt is, hogy átjön, pedig előző este megbeszéltük.
(Remélem, nem olvassa az oldalt...)

Nyugi
Nem rontottál el semmit.
Aki ezért elhagy, az buta, már bocsi:)
Értelmes felnőtt felfogja, hogy az emberek szoktak betegek lenni.
Végül mikor ment haza? Utána mi történt?

Szóval szerinted az a normális viselkedés, hogy ha beteg embert látsz,akkor fordulj sarkon és sértődik meg?
Elég szar gyerekkorod lehetett.
Neki jobb volt, hagyd békén. Nem vagytok egy szintén.

Nyilván az lett volna a legjobb, ha a rosszullét első jeleinél lemondod, mert rosszul vagy.
Viszont van ilyen, előfordul és láthatod, hogy jól reagálta le. Vannak korábbról közös emlékeitek és élményeitek, nem ez volt az első benyomása rólad. Nem ez alapján fog képet alkotni rólad.
Én is fogtam a barátom haját (vállig ér neki) miközben hányt, és ez az előtt volt, hogy összejöttünk volna. Persze, emlékszem rá, de nem ez volt az a dolog, amire gondoltam, amikor együtt voltunk.
Mindenki lehet rosszul, előfordul. Nyilván nem a legvonzóbb dolog, de na. Szerinted ő nem hányt még? Ne aggódj és ne görcsölj rá a dologra.
Amikor legközelebb találkoztok esetleg bocsánatot kérhetsz, mert azt hitted, hogy nem vagy ennyire rosszul és megköszönöd neki, hogy jófej volt. De tényleg ne aggódj emiatt.
23/L
Nem tudom, minek sértegetni, sehol nem írtam ilyet, hogy az lenne a normális viselkedés, hogy ha sarkon fordul, igazából megbántódtam volna, ha ezt teszi. Nem a viselkedésével van problémám, inkább magamra haragszom, amiért elfelejtettem, és amiért nem a WC-hez mentem. Igazából az aggaszt csak, hogy nem illúzióromboló-e így az elején, mert van azért hiúságom, főleg ezzel a lánnyal, minden randira legalább fél órát készültem eddig, annyira a legjobb formámat akartam adni.
Nem volt szar gyerekkorom, mindkét szülőm közel áll hozzám, és sose hanyagoltak el, amikor beteg voltam.
Az eset után kicsit maradt egyébként, kérdezgette, hogy kell-e valami, utána elment haza, és jobbulást kívánt. Még este kérdezte, hogy vagyok, azóta meg nem írt. Már akkor bocsánatot kértem egyébként, a helyszínen, és megköszöntem.

Lányként azt mondom, hogyha kedvelnék egy srácot, egy ilyen szituáció miatt egyáltalán nem néznék rá másként, inkább sajnálnám és próbálnék segíteni, ahogy tudok. Szerintem megnyugodhatsz, nem rontottál el semmit, ilyen bárkivel előfordulhat.
Jobbulást!

Nézd nekem, a kapcsolatom elején volt egy hasonló mutatványom, konkrétan romlott tejet ittam a munkahelyemen, de csak a bögre felénél éreztem meg az ízét, a szagát meg jóval később.
Autóval voltunk, az is felkavart, szóltam neki, hogy álljunk meg, mert hánynom kell.
Valami park szélén épphogy megállt, kinyitottam az ajtót, és sugárban ömlött belőlem. Közben még nagyon durván sorozat fingtam is, lehánytam a nadrágomat, a hajamat, cipőmet, kabátomat.
Férfiasan állta a dolgok alakulasát, vígasztalt, próbált törölgetni.
5 éve vagyunk együtt.

Ahogy apám mondta: sose szégyeld a betegséget mert az nem a te hibád.
Mellesleg teljesen aranyos volt a csaj hogy segített, szerintem 10 nőből kettő az aki ennyire gondoskodó, bírja a gyomra az ilyesmit.
Ebből szép és vicces történet lesz majd pár év múlva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!