Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végleg elrontottam?
Megismerkedtem valakivel, akivel a találkozásaink alatt minden szuper volt, teljesen egy hullámhosszon voltunk. Egy idő után közölte, hogy szeretné, ha komolyabbra fordulnának a dolgok, de én úgy éreztem, hogy korai, szeretném még jobban megismerni.
Azóta nem találkoztunk, egyszavas válaszokat ír, ha egyáltalán ír és szerintem tovább lépett. Lehet ebből a helyzetből még kihozni valamit?
32n
Szerintem itt nem "behisztizett", hanem simán csak továbblépett. Ez két külön kategória. Persze a lényegen nem változtat, csak a "behisztizés" az más, az akkor lett volna, ha ezen őrjöng napokig-hetekig meg könyörög meg taktikázik meg ilyesmik.
Kérdező, ő amúgy mennyi idős? Ha veled egyidős akkor elég tahó, ha viszont 10-15 évvel idősebb, akkor sajnos azt kell javasoljam, hogy fiatalabbakkal kezdj legközelebb, mert az idősek általában sietnek. Gondolom ott már megy az "ütött az óra" hozzáállás.
Ő 33, tehát nagyjából egy korosztály vagyunk.
Igen, de nem értem, hogy miért nem lehet elmondani, hogy mi a véleménye ahelyett, hogy érdektelenül válaszol és mondvacsinált okokkal lemondja a találkozókat. Nem hiszem, hogy olyan nagy kérés lenne ez 30 fölött.
Szerintem mind a ketten találnak majd a saját tempójuknak megfelelőt. A figura egy szintén nem lacafacázós nőt, a kérdező pedig egy megfontolt, nem fejjel a falnak rohanó férfit. Egyikük sem elítélhető a tempója miatt. Egyedül a szó nélkül eltűnés ami egyértelműen negatív dolog. A kérdező is túl fog lépni ezen, csak mivel ő egy lassabb, megfontoltabb ember, így a csalódást is lassabban dolgozza fel.
Mindenkinek köszönöm, hogy vette a fáradtságot és válaszolt.
#7-nek külön köszönet, mert rávilágítottál a lényegre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!