Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedeskor ezt elmeséltem a pasinak, most ezt elrontottam?
Elmeseltem hogy kb 3 hete egy pasival lefekudtem, mert ki akartam próbálni , de nem szulettek bennem erzesek . Es rajöttem , hogy nem kell elsietni semmit
Elmeseltem hogy a pasi vett ra .
Most azt mondta , hogy nagyon sertve erzi magat , es faj amit mondtam . ( ezt az új pasit kb masfel hete ismerem)
Azt mondta hogy megalaztam . Meg reszleteket is meseltem , amit sertönek tartott
Ezek utan azt mondta hogy szexet akar ö is , csalódott bennem stb.
Tehat akkor atugorná az ismerkedes többi fazisait
Vélemények ?
Egy férfinak ez rossz érzés, amikor a nő elmondja neki, hogy korábban más férfiakkal hamarabb dugott, de ő most akkor szépen várjon csak még. Azt érzi, mintha azt mondanád hogy te sza rabb vagy a másik pasinál, ezért veled csak később szexelek.
Ez a dolog pszichológiája, így működnek a dolgok.
"Egy férfinak ez rossz érzés, amikor a nő elmondja neki, hogy korábban más férfiakkal hamarabb dugott, de ő most akkor szépen várjon csak még."
De akkor az ilyet ne hívjuk férfinak, a férfiak normálisak.
Azzal semmi baj nem lenne, ha csak annyit mondott volna, hogy "várjunk még, korábban megjártam ezzel". Teljesen korrekt. Aki nem fogadja el az lelép, aki meg igen, az marad.
De a többit minek elmesélni? Értelmetlen és bizonyos nézőpontból nézve bosszantó is.
Nem ugraná át, amit mondott azt jelenti, hogy szex kapcsolatra vagy innentől csak jó.
32/f
#5. Ma még prostizom, de ha van kedved, holnap megihatunk egy kávét. Mit szólsz? Kétlem, hogy komolyan tudnál így venni.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!