Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az alábbi szituációról?

Figyelt kérdés

Ismerkedek valakivel pár hete, szimpatikus az illető.

Időközben kiderült, hogy volt vaalakije, miközben már velem ismerkedett.

Történetesen egy 7 éves kapcsolatban volt benne, de kiderült, hogy ismerkedünk, így szakítottak.

Azt mondta nekem, hogy már régóta nem érez semmit az illető iránt és már beszélni akart vele erről, mikor engem megismert.

Nekem viszont erről nem beszélt, nem tudom, így mennyire vehetem őt komolyan.

Úgy tűnik, hogy komolyan érdeklődik irántam és jól érzem magam vele.

Viszont felmerült bennem a kérdés, hogy miért nem zárta le a kapcsolatát mielőtt velem elkezdett ismerkedni.

Akkor még nem történt köztünk semmi, csak beszélgettünk, találkoztunk.

Nem tudom eldönteni, hogy ebből sülhet-e ki jó.

7 év az nem kevés, amiből arra következtetek, hogy lehetne vele hosszútávra tervezni, előtte is volt egy hosszabb kapcsolata.

Viszont az meg nem tetszik, ahogy véget vetett a kapcsolatának, pontosabban az, hogy így bánt vele ennyi év után.

Szóval elbizonytalanodtam, hogy mi lesz, ha velem is majd benne marad a langyos vízben és élesváltással keres majd mást?

Nem tudom, pozitív, vagy negatívumnként álljak-e ahhoz, hogy csak hosszú kapcsolatai voltak eddig.

Meg nem tudom, kötődhet-e még az exhez, vagy miért nem hagyta ott korábban?

Ilyen se veled, se nélküled kapcsolat volt már kettejük között, de kicsit elbizonytalanodtam emiatt.

Szerintetek sülhet el jól?

24N, 30F

2020. dec. 9. 07:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Fu de utálom ezt a "mar rossz a kapcsolatom ezért közben körbenézek,de nem szakítok" mentalitást. Nem!

Úgy korrekt ha előbb szakít, kilép egy szar kapcsolatból, minek benne maradni ha rossz, és UTÁNA elkezd ismerkedni.

Kózbem sem feltétlen bűn, ha spontán történik, spontán barátok, ismerősök, munka v hobbi v valami által megismer random valakit aki felkelti az érdeklődését, de úgy korrekt hogy amíg foglalt nem lép.

Nekem ez ilyen kapcsolatfüggőségnek tűnik aki nem mer egyedül lenni ezért mar köznen is vadászgatni kezd, majd ha talált újat, akkor lép ki

Nekem ez nem tetszene, mert veled is simán megcsinálja ugyanezt..

2020. dec. 9. 07:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem ez nem tetszene, mert veled is simán megcsinálja ugyanezt.."

Voltam ilyen helyzetben, és igen... Velem is megcsinálta a lány ugyanazt...

2020. dec. 9. 08:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennek mennék bele. Amint jön valami probléma, melletted is szerető/új csaj után néz. Kinek hiányzik ez? Egy szakítás amúgy is szörnyű, de megcsalással spékelve?...
2020. dec. 9. 08:59
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Van esetleg ellenpélda, akinek másképp sült el?

2020. dec. 9. 08:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolatfüggő, akkor dobbant ha jön valami jobb és szebb és nem akar egyedül maradni, de azért meghallgatnám az indokait.

Férfiak közül azok szoktak így viselkedni akiket elkényeztetnek, nem szoktak hozzá az önálló élethez, kell egy nő melléjük, akkor életképesek, de ez is sok mindentől függ.

Nőben is gyakori ez a viselkedés, de főleg fiatal korban, amikor kipróbálja magát és próbál feljebb lépkedni a "ranglétrán".

Férfi szemmel azt mondanám, hogy ha nem csapong és hosszabb kapcsolatai voltak, akkor valószínűleg nem egy link valaki, az még hogy nem dobta fel korábbi kapcsolatát nem biztos hogy rajta múlott. Az egyik legjobb haverom is ilyen helyzetben volt, nála lakott az exe és finoman szólva nem akart kiköltözni a lakásból, nem volt hova mennie. A vége az lett hogy a havernak kellett albérletet keresnie és elköltöztetnie a volt barátnőjét aki még ezt így is zokon vette.

41F

2020. dec. 9. 09:43
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát ő lakott az exénél.. egyedül még nem lakott, a szüleihez ment vissza..

Az biztos, hogy az exe ragaszkodott hozzá és rosszul érintette ez az egész. Nekem sem esne jól..

2020. dec. 9. 09:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ez is érthető, nem akart haza menni és megalázkodni a szülők előtt. Ha nincs saját egzisztenciája akkor viszont lehet élősködős típus is, a nővéremnek volt ilyen pasija. Gyakorlatilag 2 évig a nővérem tartotta el mert nem talált "megfelelő" munkát. Onnan lehet az ilyen férfiakat felismerni hogy nem törekvőek, jó akarják magukat érezni a lehető legolcsóbban, nem képzik magukat, maguktól szinte semmit nem csinálnak, de általában jó szeretők és a nők ezért nem rakják ki a szűrüket.

41F

2020. dec. 9. 10:01
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az észrevételeket.

Szerintem csúnya dolog azért vele maradni, mert nem akart haza menni.

Átgondolom még inkább..

2020. dec. 9. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!