Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért akarják magukat másnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják magukat másnak mutatni?

Figyelt kérdés

Sajnos már nem az első olyan lánnyal találkozok, aki eleinte el akarja, és általában valamennyire sikerül is nekik elhitetni a férfiakkal, hogy milyen kis ártatlan, visszahúzódó, csendes lányok és a vége mindig az lesz, hogy minél régebb óta ismerjük egymást, annál mocskosabb dolgok derülnek ki róluk.

Mi ennek a jelenségnek a pszichológiája?

2020. dec. 8. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Milyen mocskos dolgokra gondolsz?

Amúgy mindenki hazudik. MINDENKI. Az emberek 99%-a jobbnak mutatja magát első körben, mint amilyen.

2020. dec. 8. 17:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne hidd, hogy te különb vagy.
2020. dec. 8. 17:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én szépen fokozatosan szoktam adagolni magamról a "negatív" élményeimet, amiket megéltem.

Mocskos dolgaim nincsenek, viszont élet történetem van. Nem is árulok zsákbamacskát, de nem is zudítom első alkalommal rá senkire az elmúlt huszon x évemet.

Eddig senkit sem érintett rosszul, ezek miatt lettem az, aki vagyok.

2020. dec. 8. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!