Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdezzem? Vagy ne? Nekem nagyon bejön:/
Figyelt kérdés
1-1,5 hete megismerkedtem egy lánnyal.Nekem nagyon bejön:)
viszont azt nem nagyon érzem h neki bejövök-e...:S
megkérdezzem?nem lesz ez így túl sok? túl nyomulós?
esetleg tapasztalat ezzel kapcsolatban?:)
2010. aug. 11. 22:56
1/15 anonim válasza:
Baromság. Naná hogy kérdezd meg. Ha meg nem a válasz,akkor is simán vállald fel hogy bejön neked. A csajok szeretik az ilyet,és látják hogy nem vagy kis f*sz.
2/15 anonim válasza:
van 1 ötletem nekem mindig ez jön be.
csinálj áll msn-t és kérdezgess magadról hogy bejön-e neked a jani [a jani te vagy xd]
3/15 anonim válasza:
Engem a barátom pár napra rá kérdezett meg, igaz nálunk kölcsönös volt a dolog, de bolodogok vagyunk, próbáld meg ha gondolod :D Sok sikert ;)
4/15 anonim válasza:
Ne! Könyörgök, ne! Maximum burkoltan, de úgy sem érdemes. Próbálkozz be nála, ha nem tetszel neki, akkor meg úgyis visszautasít.
5/15 anonim válasza:
kérdezd meg .
bár ha nemet mond akkor nem lehet jo barátok
6/15 anonim válasza:
Választhatsz hogy azonnal kimutatod hogy érdekel és elhívod valahova (rizikósabb, de egyszerűbb), vagy igyekszel minél többször találkozni vele és úgy intézed, hogy közelebb kerüljetek (kockázatmentesebb, de lassabb és nehezebb).
7/15 A kérdező kommentje:
na mostmégjobban nemtudom mit csináljak:D
ha a válaszotokat jobban indokolnátok,magyaráznátok könyebb lenne a döntés.ez nem azt jelenti h elégedetlen vagyok a válaszokkal csak kicsit kétségbe esett:D
2010. aug. 11. 23:01
8/15 A kérdező kommentje:
elhívtam moziba,csak még nemtudjuk h mikor érünk rá.oda eljön.De attól függetlenül még nem biztos hogy azért jönne el velem,nem pedig csak barátságból:S
2010. aug. 11. 23:02
9/15 anonim válasza:
tapasztalataim szerint mindenképpen tudasd vele hogy vonzódsz hozzá, cakk pakk mond meg v mutasd ki az rajtad áll, de semmikép ne gondolja hogy csak barátkozni akarsz, mert ha ő úgydönt hogy barát leszel akkor azzal szinte vége is a dolognak...
10/15 anonim válasza:
Zöldbablevesnek igaza van, ne kérdezd meg! Lány vagyok, kérdezték már tőlem, és nem könnyű tapintatosan közölni, hogy nem.
Ha meg a válasz az igen, azt másképp jelzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!