Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már kínos randitok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már kínos randitok?

Figyelt kérdés

Nem szoktam randizni inkabb egy-két szexrandi egy hónapban.

De most mégis beleálltam, kínos volt szerintem hogy nem volt sok közös témánk, olyan semmilyen volt, lehet inkább kavarnunk kellett volna csak bem volt kedvem pedig jól nézett ki.

23L

2020. dec. 3. 08:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
Igen, és?
2020. dec. 3. 08:30
 2/18 anonim ***** válasza:
56%
Ez van amikor a tinderes zselés haju kockahasú pasi 70 IQ alatti számmal rendelkezik. :D (megérdemled)
2020. dec. 3. 08:30
 3/18 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem a szexrandi kínosabb, ott egy vadidegen, semmi közös múlt, de már az ágyban kell gyömöszölni. Lehet én vagyok fordítva bekötve.
2020. dec. 3. 08:31
 4/18 anonim ***** válasza:
61%
Ahogy mondod, neked jobban áll a ribiség, mint a kapcsolat.
2020. dec. 3. 08:31
 5/18 anonim ***** válasza:
98%

Volt:

- vakrandi, a csajnak nagyob bajsza volt, mint nekem (viccen kívül ilyen 4mm felett), és iszonyat púpos háta. Végig kedves voltam, de az első perctől tudtam, hogy ez nagyon nem.

- csaj a randi első percében szól, hogy éhes, együnk valamit. Éppen lenyeli az utolsó falatot, amikor rájön, hogy neki azonnal mennie kell, mert elfelejtette, hogy aznap még van valami elintézni valója (komolyan, ennyire kellett az az 1000 forintos ingyen szendvics?) Sosem hallottam róla többet

- Csaj eljön, 40 kilóval nehezebb, mint a fotókon... szintén végig kedves voltam, de láttam, hogy ez megint gáz

(és persze nyilván én is voltam "kínos" randi másnak :))

2020. dec. 3. 10:17
 6/18 anonim ***** válasza:
54%
Magyarul összeállsz minden hülyével aki jól néz ki mert bizsereg a nunid.
2020. dec. 3. 10:27
 7/18 anonim ***** válasza:
86%
#5 En az ilyen helyzetekben, mikor elsore latom, hogy nem smakkol a dolog, akkor megmondom, hogy boccs de ennek igy nincs ertelme.
2020. dec. 3. 11:35
 8/18 anonim ***** válasza:
34%
Olyan a randi, amilyenne teszitek. Ha unalmas meg semmilyen, akkor te is az vagy. A felszinesseg mar szinte uvolt a kerdesbol. Aki meg kavarasrol beszel ugy, mint egy kapcsolat szinonimaja, az nem lepte at felnottseg hatarat, akarhany eves is. Szerintem pont megtalalta a zsak a foltjat.
2020. dec. 3. 15:59
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Kettő nagyon emblematikus, amire emlékszem.

1. A csávó a randi közepén közölte, hogy náluk otthon normális szeretőt tartani, az apjának is van. Aztán megkérdezte, hogy melyik pozíció érdekelne a szerető vagy a barátnő.. egyébként ez nem vicc volt, először azt hittem, de utána elkezdett érvelni, hogy ez milyen jó. (Nem volt több találkozó...)

2. A srác néha random elkezdett ordibálni idegen embereknek és kötözködött velük és ijesztően röhögött utána. Hát, hamar el is pucoltam onnan, mint akit seprűvel vertek ki..

2020. dec. 4. 09:36
 10/18 anonim ***** válasza:
22%
#9 Szerintem az 1.sztori full jo, vegulis eleg nagy a hasonlosag a munkaeropiac es a szexpiac kozott, aztan allasinterjun is ha tobb pozi van, van hogy megkerdezik melyik erdekelne jobban:)
2020. dec. 4. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!