Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már kínos randitok?
Nem szoktam randizni inkabb egy-két szexrandi egy hónapban.
De most mégis beleálltam, kínos volt szerintem hogy nem volt sok közös témánk, olyan semmilyen volt, lehet inkább kavarnunk kellett volna csak bem volt kedvem pedig jól nézett ki.
23L

Volt:
- vakrandi, a csajnak nagyob bajsza volt, mint nekem (viccen kívül ilyen 4mm felett), és iszonyat púpos háta. Végig kedves voltam, de az első perctől tudtam, hogy ez nagyon nem.
- csaj a randi első percében szól, hogy éhes, együnk valamit. Éppen lenyeli az utolsó falatot, amikor rájön, hogy neki azonnal mennie kell, mert elfelejtette, hogy aznap még van valami elintézni valója (komolyan, ennyire kellett az az 1000 forintos ingyen szendvics?) Sosem hallottam róla többet
- Csaj eljön, 40 kilóval nehezebb, mint a fotókon... szintén végig kedves voltam, de láttam, hogy ez megint gáz
(és persze nyilván én is voltam "kínos" randi másnak :))

Volt. Kettő nagyon emblematikus, amire emlékszem.
1. A csávó a randi közepén közölte, hogy náluk otthon normális szeretőt tartani, az apjának is van. Aztán megkérdezte, hogy melyik pozíció érdekelne a szerető vagy a barátnő.. egyébként ez nem vicc volt, először azt hittem, de utána elkezdett érvelni, hogy ez milyen jó. (Nem volt több találkozó...)
2. A srác néha random elkezdett ordibálni idegen embereknek és kötözködött velük és ijesztően röhögött utána. Hát, hamar el is pucoltam onnan, mint akit seprűvel vertek ki..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!