Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedtek korona idején? Hogyan randiztok, töltitek el a találka idejét?
Interneten, találkozni az utcán is lehet nem muszáj beülni valahová.
Ha minden rendben, veszünk ki lakást és ott töltünk pár órát.
Honnan jön ez a csomó életképtelen létforma, hogy napi 3-4 ilyen kérdés van?
Az ÉLETBEN, azaz BÁRHOL ismerkedem.
A randit meg a lakásomon.
Egy hasonló kérdésre ezt a választ írtam korábban:
"Nekem eléggé betett ez most. Október 29-én lett pozitív covid tesztem, azóta itthon ülök... a lényeg az, hogy még aznap, mikor kiderült, rám írt egy kollegina, hogy szombat estére elhívta az egyik barátnőjét, akinek állítólag szimpatikus vagyok, és szívesen megismerne, menjek velük, de akkor ő még nem tudott a pozitív eredményről. Természetesen nem mehettem sehova, szóval ez vagy eltolódott, vagy nem lesz semmi belőle..."
Nos azóta már nem vagyok karanténban, de a csaj felejtős, a kolleginámból harapófogóval kellett kihúznom, hogy most mi van, amire csak annyit írt, hogy az a helyzet, hogy a csaj ki fog költözni finnországba.
Nekem kicsit életszerűtlen a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!