Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerkedtek korona...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedtek korona idején? Hogyan randiztok, töltitek el a találka idejét?

Figyelt kérdés
Felesleges válaszoktól kiméljenek.
2020. nov. 30. 10:17
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Interneten, átjön/átmegyek.
2020. nov. 30. 10:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Interneten, találkozni az utcán is lehet nem muszáj beülni valahová.

Ha minden rendben, veszünk ki lakást és ott töltünk pár órát.

2020. nov. 30. 10:25
 3/4 anonim ***** válasza:
50%

Honnan jön ez a csomó életképtelen létforma, hogy napi 3-4 ilyen kérdés van?

Az ÉLETBEN, azaz BÁRHOL ismerkedem.

A randit meg a lakásomon.

2020. nov. 30. 12:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy hasonló kérdésre ezt a választ írtam korábban:

"Nekem eléggé betett ez most. Október 29-én lett pozitív covid tesztem, azóta itthon ülök... a lényeg az, hogy még aznap, mikor kiderült, rám írt egy kollegina, hogy szombat estére elhívta az egyik barátnőjét, akinek állítólag szimpatikus vagyok, és szívesen megismerne, menjek velük, de akkor ő még nem tudott a pozitív eredményről. Természetesen nem mehettem sehova, szóval ez vagy eltolódott, vagy nem lesz semmi belőle..."

Nos azóta már nem vagyok karanténban, de a csaj felejtős, a kolleginámból harapófogóval kellett kihúznom, hogy most mi van, amire csak annyit írt, hogy az a helyzet, hogy a csaj ki fog költözni finnországba.

Nekem kicsit életszerűtlen a dolog.

2020. nov. 30. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!