Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akik jövő nyáron terveznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik jövő nyáron terveznek esküdni! Nem féltek, hogy a vírus megint keresztbe húz mindent?

Figyelt kérdés

Jövőre tervezünk esküvőt. Alapból nem szeretnénk nagy lakodalmat, de azért a családot, baráti kört meghívnánk. Csak félek, hogy még mindig tartani fog ez az egész. Nyilván akkor megesküszünk teljesen szűk körben, buli nélkül, csak ebben a bizonytalanságban nincs is kedvem szervezni bármit is, mert ki tudja mi lesz. Nézegetjük, hogy május lenne jobb, vagy június, vagy mi legyen. És mindig arra lyukadok ki, hogy megéri-e egyáltalán bármit lefixálni ebben az időszakban. Csak magát meg nyilván nem szervezi meg az esküvő.

Nektek nincsenek ilyen kétségeitek? Akik tavalyról idénre halasztották, ti mit gondoltok, idén már meg fogjátok tudni tartani?

2020. okt. 26. 13:16
A kérdező szavazást indított:
Lehetnek majd jövő nyáron esküvők
Lehetnek majd esküvők, de korlátozásokkal
Nem lehetnek majd esküvők
Nem tudom, de szeretnék szavazni
34 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem félek. A mi esküvőnk a papír aláírásából fog állni. Csak ketten fogjuk megünnepelni étterem, kocsma majd wellness
2020. okt. 26. 13:31
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
Te is tégy úgy mint az 1-es. Most a csilivili kell?
2020. okt. 26. 14:22
 3/11 A kérdező kommentje:

Kettes, leírtam, hogy nem akarunk nagy lagzit, meg ha korlátozások lesznek is megházasodunk buli nélkül. Ennél többet nem gondoltam írni, mert a kérdés szempontjából semmi relevanciája, de mivel itt mindenki imád kötekedni, mégis muszáj leszek.

Igazság szerint tök ugyanaz a forgatókönyv, mint az egyesnek csak wellness nelkül, meg nem édes kettesben. Anyakönyvvezető, étterem kb 20 fővel (szűk család+tanúk), aztán kocsmában privát teremben buli a barátokkal. De ha mondjuk akkor is lesz a 11 órás zárás, vagy a kocsmák sem lehetnek nyitva, akkor cseszhetjük ezt is.

Nem lesz sem menyasszonyi ruha, sem díszek, semmi csilivili. De ez vírus szempontjából pont tökmindegy.

2020. okt. 26. 14:33
 4/11 anonim ***** válasza:
43%

A csilivili és a kocsma között azért van még út.. Az 1-es gáz, gondolom valami juttatásért esküszik.

Pl párom rendőr, fontosak neki a kollégái is, szeretnénk sorfalat, hogy igazán részesei legyenek, ahogy ez náluk egyébként is oda-vissza hagyomány.

Nem mellékesen szerelmesek vagyunk. Nem érzem a 2 tanuval airunk egy papirt féle tevékenységet esküvőnek, azt nem lehet annak nevezni. Ünnepélyes keretek között hivatalossá tenni, a család és barátok között a kapcsolatunkat, az már inkább esküvő.

Szervezz nyugodtan Kérdező, mi is jövőre szervezzük. Maximum valtoztatva lesz néhány dolog.

2020. okt. 26. 14:41
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Nem félek. Megtartjuk mindenképp, legfeljebb kisebb létszámmal.
2020. okt. 26. 14:56
 6/11 anonim ***** válasza:
56%

4-es akkor te meg csak az onunneples miatt akarsz meghazasodni. :D

(Mi csak a támogatások miatt hazasodtunk amugy össze )

2020. okt. 26. 16:06
 7/11 anonim ***** válasza:
89%

"Nem érzem a 2 tanuval airunk egy papirt féle tevékenységet esküvőnek, azt nem lehet annak nevezni."

Bocsi, én nem esküvőt, hanem házasságot szeretnék...

2020. okt. 26. 18:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen juttatásról nincs szó. Azt akarom, hogy a párom örököljön ha meghalok. Még csak gyereket se akarunk... Egyszerűen csak szeretjük egymást és ezt nem akarjuk más orrára kötni. A milliókat inkább befektetjük, mint hogy felesleges felhajtásért kidobjuk. De mindenkinek szíve joga hova verdálja el a pénzt.
2020. okt. 26. 22:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyáron, amikor foci EB is lesz (többek közt Budapesten is), meg kell a bevétel a szállodáknak?

Májussal elfelejtik majd a vírust megint, mint idén.

Maximum lekorlátozzák 200 főig esetleg a lagzikat, de ennyi.

2020. okt. 27. 12:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Pont ugyanebben a cipőbej járok én is. Szívem szerint az egyes válaszolót követném, szerintem annak van a legtöbb értelme, de az ilyen hozzászólások nagy részét férfiak írják szerintem (tisztelet a kivételnek), amivel nincs semmi baj mert erről alapvetően másképp vélekednek az emberek. A barátnőm nagyobb esküvőt szeretne, mivel ez az egész inkább neki fontos nekem pedig nem jelent túl sokat ezért engedtem a dolognak. Olvasd el Orbán Viktor tegnapi indexes cikkét, abban azt írja, hogy áprilisra legyőzzük a vírust....Minden politikától mentesen, szerintem ebben van realitás, főleg ha esetleg lesz védőoltás is. Én júniusban már nyugodtan mernék időpontot foglalni. Sok sikert.
2020. okt. 31. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!