Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek a vírus idején, ha tinderből már elegem van?
Ezt többnyire én is írhattam volna, de én még a "mostani kört" nem adtam fel. 1,5 hónapja mentem fel, azóta kb 100+ match, abból 50 számomra is helyes csajjal. Eddig 8-9-cel randi, abból 2-vel szex eddig. Aztán mindig megunom a Tindert 2-3 hónap után és törlöm. Néhány hónapig megint nem megyek fel, majd újra megkívánom a női társaságot, de mivel rohadtul nem ismerem más módját az ismerkedésnek, ezért csak a Tinderre kerülök vissza. Hasonlóak az okaim, mint neked is. Nincs nagy ismerősi köröm, a baráti köröm pedig nem abban a városban él, ahol én. Ja és persze megvan nőből az ideálom külsőre (nem a modell szépségre gondolok), de olyanból persze a 100-ból ha 2-3 matchem van és olyan csajokkal nagyon ritkán van valami, egyszerűen statisztikailag iszonyú kicsi az esélye, hogy pont az ideálomnak én is viszont tetszek Tinderen. (Még ha matchelek is vele.)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!