Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a karantén megszűnésével jöhet egy nagyobb "randi-bumm"?
A koronavírus miatti karantén állítólag nyárig is simán kitarthat sajnos. Ezt követően szerintetek lehet ennek egy olyan hatása, hogy az emberek végre szabadnak érzik magukat és rájönnek, milyen jó is ismerkedni, randizni?
Értékelni kezdik a dolgokat, miután megtudják milyen, ha nem lehetnek külső nyomásra társaságban?
Szerintem ennek több fronton is lesznek pszichológiai hatásai.
Én még távolságtartóbb leszek, mint eddig.
F
Lesz par karanten zaro buli ahol az eddig is ismerkedes szempontjabol sikeres emberek becsajoznak pasiznak, aki meg eddig is visszahuzodo volt az pedig meginkabb elszokik a tarsasagtol, megkevesbe lesz nyitott, altalanossagban az emberke nem valtoznak a bezartsagtol, persze ez attol is fugg milyen hosszu lesz a karanten en par honap csokkentett talalkozast nem latok tulsagosan szemelyiseg befolyasolo folyamatnak.
Ha sok halott lesz akkor meg talan vissza is esik, cserebe sok gyerek fog szuletni az eddigi paroktol (mint haboruk utan)
"rájönnek, milyen jó is ismerkedni, randizni?"
Szerintem eddig sem ez volt a gond. Persze, hogy jó - annak, aki vonzó, ebből kifolyólag sikeres. De aki eddig sem volt sikeres, mert nem vonzó, annál szerinted mi fog változni? Azzal továbbra sem szeretne majd randizni, ismerkedni senki vagy csak olyan, akitől ezek után sem fog megjönni a kedve az egészhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!