Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
150 fős éttermi esküvőt sem szabad megtartani korona vírus vészhelyzeti törvény miatt?
100+ fős beltéri rendezvény TILOS!
A templom szerinted hova tartozik?
Emberek, könyörgöm, a mi érdekünkben vannak ezek az intézkedések, vegyétek már komolyan!
Áthidalni a problémát úgy tudjátok, hogy redukáljátok a meghívottakat.
Jobban teszik az idősebbek, ha otthon maradnak.
Valószínű lesznek, akik maguktól is visszamondják.
Ha az étterem és a templom beltéri részében lenne, akkor nem szabad.
Kültéren simán.
Sajnos nem lehet megtartani , nagy szívás ...
De tudod vigyétek le a meghívottak számát 98ra és meg lehet .😀
Vicces hogy ezeket megtiltják,az hogy pl a lakóhelyemen gyàrban egy műszakban egy légtérben van 200 ember az Nembaj ....
Furcsa mindenesetre
Értem én ezeknek az intézkedéseknek a lényegét, csak szerintem már túl későn kezdték el, most már csak kapálóznak, de nem fog ez érni semmit se
Kérdező, nem lehet megtartani. Az étteremnek be kell tartania ezeket a szabályokat, vissza fogják mondani a rendezvényeteket. Vigyétek le a létszámot. A miénk júniusban lesz csak és 100 fő alatti, de így is tájékoztatjuk a vendégeket, hogy mindenki saját felelősségre jöjjön, mert a családunk és a mi egészségünk a legfontosabb, a gratulációkat máskor is tudjuk fogadni. Most nagyon fontos, hogy mindenki betartsa ezeket a szabályokat.
Mi furcsa van abban, hogy a termelő munkát nem állítják le egyből, az ""értelmetlen"" szórakozást pedig igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!