Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressem szerintetek én, vagy hagyjam az egészet ?
Van egy fiú aki tetszik, 35 éves.
A egy hete halt meg az anyukája , amikor meglátogattam őt, a boltjában! Az volt az előzménye ennek a látogatásnak, hogy vár a boltjába egy kávéra beszélgetni , mivel a családjával üzleti kapcsolatban vagyok, tudom segíteni az üzleti dolgaimban, és szép lány vagyok , látni szeretne.
Még most találkoztunk először és láttuk egymást élőben.
Amikor megláttak egymást levettünk magunkról a maszkot , és kérdezte hasonlítok a képekre mondtam neki igen, kérdezte tetszem neki, mondtam neki igen.
Ő azt mondta engem magasabbnak , és soványabbnak gondolt kb 40 kg nak!
Én 64 kg vagyok és 169 cm. Felül valóban nagyon vékony vagyok, alul viszont van fenékben és comban vastag . De nem vagyok kövér!
Én direkt egy hosszú ruhában menetem be , hogy visszafogott legyek.
Kb 1 órát voltam nála, ettől többet nem akartam elvégre csak egy idegen .... az is lehet, hogy nem tetszettem neki gondoltam, es 1 óra bőven elég.
Ahol találkoztunk oda már nem kísért vissza , magamtól jöttem ki a boltjából.
1 óra múlva tettem egy lépést , megírtam neki, hogy nagyon örültem, megismerhettem.
Egyből visszaírt, hogy ő is nagyon őrült visszafogott lány és írt egy smajlit.
Erre az volt a válaszom , hogy félénk, visszafogott voltam, mivel nagyon tetszett nekem élőben és zavarban voltam miatta .
Azt írta én is szép vagyok és vigyázzak, ahogyan haza megyek. Csak egy mosolygót írtam vissza.
Eltelt 3 nap nem keresett engem.
Viszont annyit hozzáteszek két hét sem telt el az anyukája halála óta , és az apukája is beteg. Sok gondja van most, ezt élőben mondta.
Mikor írják neki?
Ha egy hét múlva sem keress akkor hagyjuk az egészet ?
Szerintem ha még 5xor megkerdezed ezt sem változik semmi.
Most őszintén nem tök mindegy mit írunk?
Nem tudhatjuk mi lesz hogy lesz....
Viszont a helyedben elfelejteném. Szerintem nem fogtad meg annyira.
Nem keres... Nem hagytál benne mély nyomot.
Felejtsd el.
Édesanyja halálával persze nyugtathatja magát az ember, hogy gyászol és ezért nem ír... Stb...
Kérdem én,akkor randizni, hogy volt kedve/ereje? Ugyanmár....
Ha van lelkierőm randizni akkor üzenetet írni és keresni a randi partnerem is lesz erőm.
Legalább annyira, hogy nagyon tetszettél és örülnék a folytatásnak de kérek egy kis időt stb
De konkrétan le se szart. Ennyi volt
Nem kell 76 újabb kérdést feltenni erről...
Szerintem nem akar tőled semmit.
Amúgy ilyen ínség van Nálad pasik terén?
Nem randi volt. Ő mondta ha az üzlete felé vagyok mennyek be hozzá, nem ő hívott engem .
Előző nap megkérdeztem végetek hozzá kávézni azt mondta igen vár.
Hát ha eleve nem randi, akkor mit vársz?
Nem is ő hívott el úgymond....
Ez felejtős
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!