Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressem szerintetek én, vagy hagyjam az egészet ?
Van egy fiú aki tetszik, 35 éves.
A egy hete halt meg az anyukája , amikor meglátogattam őt, a boltjában! Az volt az előzménye ennek a látogatásnak, hogy vár a boltjába egy kávéra beszélgetni , mivel a családjával üzleti kapcsolatban vagyok, tudom segíteni az üzleti dolgaimban, és szép lány vagyok , látni szeretne.
Még most találkoztunk először és láttuk egymást élőben.
Amikor megláttak egymást levettünk magunkról a maszkot , és kérdezte hasonlítok a képekre mondtam neki igen, kérdezte tetszem neki, mondtam neki igen.
Ő azt mondta engem magasabbnak , és soványabbnak gondolt kb 40 kg nak!
Én 64 kg vagyok és 169 cm. Felül valóban nagyon vékony vagyok, alul viszont van fenékben és comban vastag . De nem vagyok kövér!
Én direkt egy hosszú ruhában menetem be , hogy visszafogott legyek.
Kb 1 órát voltam nála, ettől többet nem akartam elvégre csak egy idegen .... az is lehet, hogy nem tetszettem neki gondoltam, es 1 óra bőven elég.
Ahol találkoztunk oda már nem kísért vissza , magamtól jöttem ki a boltjából.
1 óra múlva tettem egy lépést , megírtam neki, hogy nagyon örültem, megismerhettem.
Egyből visszaírt, hogy ő is nagyon őrült visszafogott lány és írt egy smajlit.
Erre az volt a válaszom , hogy félénk, visszafogott voltam, mivel nagyon tetszett nekem élőben és zavarban voltam miatta .
Azt írta én is szép vagyok és vigyázzak, ahogyan haza megyek. Csak egy mosolygót írtam vissza.
Eltelt 3 nap nem keresett engem.
Viszont annyit hozzáteszek két hét sem telt el az anyukája halála óta , és az apukája is beteg. Sok gondja van most, ezt élőben mondta.
Mikor írják neki?
Ha egy hét múlva sem keress akkor hagyjuk az egészet ?
35 évesen fiú?
Amúgy meg párszor már megkérdezted..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Én biztos, hogy megvárnám, hogy most már ő lépjen (te megtettél mindent!) és ha nem teszi, nem aláznám magam rommá.
Ne nyomulj!
Hagyd a francba... nem egy játszmázó kis hülyére van szüksége, hanem egy valódi társra. Ez pedig nem te vagy.
Tudod, egy olyanra, aki az anyja halála után - már ha érez egy kis szimpátiát a pasi iránt - mellette áll, és nem valami idióta "csakazértse írok neked" játékot játszik azzal, aki élete legmélyebb pontján van.
#6: Ha neked kommunikálni, meg alkalmazkodni egy amúgy nem sablonos helyzethez annyit jelent, mint magadat rommá alázni, akkor neked nem való emberi kapcsolat.
#5: Igen, és ez a másik részről is így van. Elvégre az elköszönés után a kérdező sem mutatta a legkisebb jelét sem az érdeklődésnek.
Azt meg azért ne felejtsük el, hogy a férfi rohadt egy helyzetben van most. Bár ahogy látom, sokaknak az empátia ismeretlen fogalom.
Egyébként én megértem őt, de nem tudom vigasztalni semmivel egyébként ......
76 évesek a szülei és covidosok ...
Amikor elkezdtünk ismerkedni még élt az anyukája.
Nem tudom keressem , vagy írjak neki....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!