Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők milyen viselkedésformával szoktak reagálni olyan pasik közelségére akik őket külsőre taszítják viszont belsőjük több mint nagyon jó?
Figyelt kérdés
A kognitív disszonanciának amit ez a jelenség kifejt bennünk milyen észrevehető tünetei vannak?2020. nov. 25. 14:56
21/26 anonim válasza:
De te nem vagy se helyes rosszfiú, se jófiú. Te egy selejt vagy. A selejt megy a levesbe.
22/26 A kérdező kommentje:
21
Annyira azért nem ismerjük egymást :)
Ítélkezni a semmire azért tudsz. Menj vissza elemibe s tanulj minimális emberséget!
2020. nov. 25. 20:34
23/26 anonim válasza:
Én még ugyan nem láttam rólad képet, de azok alapján, amiket itt leírtál, nekem akkor sem kellenél, ha nagyon jól néznél ki. Egy újabb két lábon járó masszív rosszindulat, aki azt képzeli magáról, hogy ő egy rendes ember, közben pedig rosszabb, mint a Sátán.
24/26 A kérdező kommentje:
23
De miért rosszabb? Mert ki merem mondani a tényeket?
Szokták utálni az őszinte embereket, erről hallottam.
2020. nov. 25. 21:38
25/26 anonim válasza:
#24: iszonyat buta és önelégült vagy.
26/26 anonim válasza:
Azért vagy rosszabb, mert gondolkodás nélkül szajkózod a magadét, és kétségbe vonod mások tapasztalatait. Én elhiszem, hogy a normálisabb fiúknak nehezebb az élet, főleg ebben a felszínes világban, de úgy gondolom, hogy te már az őrület határát súrolod az agymenéseiddel. Olyanokat bántasz, akik nem érdemlik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!