Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tettem hogy ezt érdemlem?
én is eggyütt érzek veled!!!sajnos velem is ez a baj:(:(
ilyenkor mit lehet tenni??:S
Felnőtté váltál.Ennyi történt.A környezeted is felnőttként kezel.A felnőttek világa hűvösebb,és távolságtartóbb mint a tinik világa.Ezt a változást érzed most,ezt a széthúzást.Minden ember átesik ezen,te sem lehetsz kivétel.A férfiak és nők válogatósabbak,a szelekciójuk pengeéles.Vége a könnyed együttjárások időszakának.A férfiak egyre leterheltebbek és - válogatnak.Amíg van jobb,addig nem állnak le a gyengébbel.Ne aggódj,el fogsz kelni.Jó hír,hogy nem fiúkra van szükséged,hanem egy férfira;egyetlen egyre.És örülhetsz,ha különösebb kompromisszumok nélkül megkapod.
Semmivel sem érdemelted ki,egyszerüen nem tartozol a szerencsések közé.Ami azt jelenti,hogy nem azt kapod az élettől amit szeretnél,hanem azt ami jut.Idővel hozzászoksz,csak most az elején tűnik tragikusnak mert még fiatal vagy,de a láz majd alábbhagy.
Még előtted a gyerek,és a házasság.És mint mondtam,egyetlen férfi is elegendő ehhez.A gyerek a főprogramod,a vezérelved - a férfi csak másodlagos.A férfi egyfajta funkció:megtermékenyítő anyag,és védelmi szerep(az alom védelme dominanciával és egzisztenciával,ami ma már tulajdonképpen ugyanaz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!