Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire fontos egy test a párkapcsolatban????
Egy hosszútávon is jól működő párkapcsolathoz elengedhetetlen, hogy a felek külsőleg is vonzódjanak egymáshoz. A jó szexuális kaocsolatnak is ez az alapja.
L
Úgy van ahogyan az első mondja.
F
Akarnék képet is mutatni
De sajnos nem tudtam berakni
Igen ezt en is igy gondolom
De nem biztos h minden a külső
☺️
Nekem attól függ: ha megszerettem akkor mindegy (tehát nem érdekel ha bármi miatt elcsúnyul a partnerem, vagy beteg lesz, stb). De a jó test az egyik legnagyobb vonzalomkivaltó mindket nemnel, úgyhogy egyáltalán nem elhanyagolható tényező.
Úgy mondanám, hogy én a szememmel leszek szerelmes, de a szívem akkor is szeret amikor a szemem már nem.
Fontos, nagyon is. Főleg fiatalon. Az oké, hogyha később a kör előrehaladtával már előjön pár dolog, de szerintem egy kapcsolatban akkor is adni kell az embernek magára, hogy a másik vonzónak találja.
Amúgy küldj privátban képet azoknak, akik normálisabb választ írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!