Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Tényleg ennyire fontos nektek hogy egy palinak mennyi pénze és milyen autója van?
Ezt a kamu sztorit.
Szimplán nyomorék vagy balázska...
Nem értem, hogy miért akkora érvágás venni egy fostos bmw-t használtan, ha szerintetek ekkora puncimágnes és csak ez kell hozzá. Add el szépen a golfod, csapd hozzá ami kell, kinézel egy használtat normális állapotban még elérhető áron, megveszed, beleülsz, oszt' szemezel. Ennyi.
33/f
#5. Akkor hülye lennél az esélyeid nem növelni. De nem muszáj a bmw, bármelyik jó állapotban lévő szedán vagy kupé megteszi. Akinek az számít, hogy bmw/merci/audi, az köpi a márkákat, évjáratokat és az árakat, szóval megnyugodhatsz, hogy nem őket fogod megfogni. A többieknek elég az, ha jól néz ki, jó állapotban és szép tiszta, kényelmes. Azt meg csak megengedi a pénztárcád, ha már egyszer van pénzed kocsira.
33/f
Jobb ötletem van! Bérelj egy igazán jó kocsit a hétvégére! Olcsóbb, mint megvenni részletre. Csak ne húzd le!
Aztán lehet menni és minden lámpánál szemezni! Hogy ettől hogyan lesz nőd, mikor egymáshoz se szóltok, azt én ugyan nem értem, de ti nagyon nyomatjátok, hogy akinek jó kocsija van, annak automatikusan lesz nője is bele.
Hajrá!
Már megint ez a hiszti... Biztos van a nőknek ez a rétege, de annyira nem értem. Ha társat akar az ilyen férfi, nem pedig kirakati bábut, miért akarja ezt a réteget meghódítani? Ha ledegradáljátok a nőket, és a nem megfelelő személy bevonzásán igyekeztek, magatokat is leminősítititek.
Párommal, mikor megismerkedtünk még tanult, én meg már dolgoztam, jogsija a mai napig nincs, nem hogy kocsija. Nem is érdekelt, és most is csak azért piszkálom vele néha, mert ő panaszkodik, hogy mennyivel kényelmesebb lenne, amikor megyünk valamerre például hétvégén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!