Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Tényleg ennyire fontos nektek hogy egy palinak mennyi pénze és milyen autója van?
Huha, rád nézett egy nő egy bmw-ben, és ezért minden nő anyagias.
Talán azt nézte a sztereotípia miatt, hogy a bunkó bmw-es betartja-e a kreszt.
Én is meg szoktam nézni a jó autókat, de nem a pasi miatt. Mihez kezdjek azzal,ha a férfinak van egy jó kocsija? Inkább magamnak nézem,hogy jó lenne ilyenre lecserélni a sajátom.
N
Én soha nem vágtam fel a pénzemmel, sőt inkább titkoltam.
Általában akinek régóta van pénze és kultúráltna tudja ezt hordani, azon egyfajta kiegyensúlyozott lazaság látszik.
De tény, hogy amikor Ferrarim volt (bocs tényleg volt), sokkal több lány és nő került a közelembe beszélgetés szinten, aztán hogy lett e folytatás, az már más kérdés :-)
Régen voltam 20-onéves, akkor még simán lehetett az utcán rendesen normálisan ismerkedni. De már akkor is igaz volt : Hogy OK, nem az autó miatt állt szóba velem adott esetben a lány, de egy rövidke beszélgetés, séta és KV-fagyizás után mondtam, hogy menjünk el valahova még, egy kicsit sztem mindenképp rátett a szitura, hogy egy szép új fehér Mercibe ültettem be, nem pedig egy Wartburgba :-)
És ezzel igy semmi bajom.
Van egy srác, akivel néha összejárok. 20 éves corsája van és soha nem engedem, hogy vegyem nekem akármit is (üditő, kaja stb).
Szóval nekem nem a pénz számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!