Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek ez mennyire fontos?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez mennyire fontos?

Figyelt kérdés

2 db tetoválás van a két alkaromon. Az egyik egy madarat ábrázol, a másikon pedig egy szöveg van. Titeket ez mennyire zavar egy kapcsolatban? Kizáró ok lenne ez?

20N

( Ha valakinek esetleg ismerős a kérdésem, feltettem ugyanezt a kérdést a Tini Párkapcsolatok kategóriában is)

2019. okt. 31. 22:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik a feliratos tetoválás. Viszont szerintem sokan nem ezt fogják elsőre nézni. Hanem azt hogy te milyen van tetőtől talpig, tehát az összképet.
2019. okt. 31. 22:34
 2/12 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy egy kapcsolatban meg nem hiszem hogy ez döntené el, hogy veled marad-e vagy sem.
2019. okt. 31. 22:34
 3/12 anonim ***** válasza:
61%
Hát mérettől függ, de nekem "rossz" benyomást kelt, ha valakinek tetkója van. Szeretem a természetes hölgyeket és azokat, akik nem olyan "butácskák", hogy divatból hülyeségeket csináljanak a testükkel. De ez csak az én véleményem és lehet hogy lenne olyan hölgy aki rácáfolna.
2019. okt. 31. 22:41
 4/12 anonim ***** válasza:
Semennyire nem zavarna.
2019. okt. 31. 22:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az az egyik bajom a tetoválásokkal, hogy sokan csak divatmajmok, és most már lassan mindenki menni akar a csorda után. (Persze megpróbálják megmagyarázni, hogy "így fejezem ki magam" stb., csak számomra kicsit furcsa, hogy miért így akarja kifejezni magát mindenki. Na mindegy.) Egyébként nyilván nem ettől függ egy ember értéke és párkapcsolatra való alkalmassága, de engem zavar az, hogy az emberek úgy vélik egyedinek magukat, hogy éppenséggel tucatemberekké válnak, mert lassan már szinte mindenkire van pingálva valami. Most már annyi a tetovált ember, hogy az felér egy agymosással. Mint a Brian életében, amikor kórusban mondják az emberek, hogy "Mi mind egyéniségek vagyunk". Másrészt szerintem az emberi test úgy szép, ahogyan van, és bizony előfordult, hogy tetszett volna valaki, de az én szememben egy tetoválás elcsúfította őt, mert mondjuk a vállán és a felkarján díszelgett valami. Ez nyilván csak az én véleményem, le lehet engem pontozni ezért, de vállalom a gondolataimat.
2019. okt. 31. 22:53
 6/12 anonim ***** válasza:
50%

Nekem annyira nem fontos, de ügyeljen rá hogy ne valami gagyi közhelyes szólásmondás legyen rajta. A madaras téma is jó gondolom jelent valami személyeset neki.

Attól nem lesz senki egyéni hogy telerakja magát ákombákomokkal meg bötekezes feliratokkal. Alapból valamennyien valamennyire különbözünk a másiktól.

Az önjelölt *khm* "tetoválóművészekről" akik hasonló *khm* "műveket" készítenek most nem írok.

Én mindenesetre nem rakok magamra semmit, nem vagyok divatmajom.

2019. nov. 1. 01:12
 7/12 anonim ***** válasza:
Csókolgatni jó lenne őket szex előtt is, meg alapblól.
2019. nov. 1. 10:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak, ennél sokkal több, sokkal láthatóbb helyen, úgyhogy nem zavarna. Akár nyakig van kivarrva, akár egy sincs rajta, nem ez fog dönteni.
2019. nov. 1. 15:07
 9/12 anonim ***** válasza:
#7 főleg akkor lenne jó ezt csinálni vele, ha pont az apja halála miatt van rajta nem? Xd
2019. nov. 1. 20:50
 10/12 Noren1989 ***** válasza:
Engem annyira nem zavarna, úgy gondolom. Kép jöhet priviben.
2019. nov. 3. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!