Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki ez egy második randin?
Figyelt kérdés
Nem szeretném túlragozni, arról volt szó, hogy ma van egy fiúval a második randink, az első tök jól sikerült.
Valamivel viszont sikerült leterhelnem a gyomrom napközben, ilyen az én formám és miután találkoztunk rá egy órával beütött a crack és jelenleg is nagyon szenvedek a görcsöktől.
Szóval csupán az a kérdés hogy nagyon ciki elmenni a toalettre? Mert én már nagyon szemezek a wc-vel, csak bátorságom nincs hozzá. Meg a lakása is iszonyat kicsi.
2020. nov. 22. 18:35
11/15 anonim válasza:
Imádlak titeket,nagyon jót nevettem a válaszokon.Kérdező,vagy kibírod,vagy elmész és megkonnyebulsz végre.
12/15 anonim válasza:
És most ott vagy a harmadik randin ugyanebben a szituban? Vagy még azóta sem mertél felállni be ne menjen?
15/15 anonim válasza:
Randin gyiken kérdezni, hogy szarj-e nála... lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!