Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha nem vesztek észre akkor mit lépjünk értetek? Mondjuk egy buliban vagy suliban szünetkor stb.
Szerintem is jó ötlet, hogy ráköszönj!:) Ha ebből nem vágja le, akkor vagy szándékosan nem akar észre venni, vagy tök hülye..:D
Sok sikert!
Kérdező! 12:03 vagyok.
Én is ezt mondom:D Tetszik a hozzáállás, tudod hány lány mondana ilyet akkor amikor még csak nem is járnak? Nem sok.
Jó dolog, hogy még nem is jártok, de már tervbe van véve ha összejöttök:D
Én is ilyen lányt akarok....
Legyél kicsit merészebb:D
Menj oda hozzá,hívd meg egy kávéra vagy csak szimplán beszélgess vele.Ha nem buta a srác akkor érezni fogja hogy miujság van:)
Nem kell a para,csak legyél természetes és add önmagad.Persze nem kell túlzásba vinni semmit,de az sem jó ha a sarokból nézed és rágod a körmöd és vársz arra mikor kezdeményez ő:D
Mindent bele:)
Üdv
Gondolom félénk a srác, és zavarban van. Nem mer rád nézni, esetleg ezt bunkósággal fogja palástolni.
Sajna én is félénk voltam de nem voltam olyan szerencsés hogy a nekem tetsző lány közeledjen felém. Ha direktbe nyitsz felé akkor ő egy nagyon szerencsés srác, és egy nag balfék, ha nem tud élni a helyzettel!
Írsz nekem privit, hogy megnézhesselek? Kíváncsi lennék rád, hogy hogy nézhetsz ki. :) Engem is megnézhetsz, csak furdalja az oldalamat a kíváncsiság, hogy milyen csaj az akitől ennyire tartanak a fiúk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!