Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyann randizzak Budapesten, ha 2 évet éltem Dubaiban egy milliárdos oldalán?
Megszoktam a luxuséletet kint, de szakítottunk és kénytelen vagyok most itt élni. Segítsetek! Hogyan szokhatnék vissza az átlag kispolgári életbe? Szeretnék esélyt adni átlagkeresetű férfiaknak is!
25/L
Szia józsika!
Gondolom egy kis fiú vagy aki nőnek vagyis akarom mondani lánynak adja most ki magát.
Nekem volt két barátnőm is ilyen melóra, egyik fél évre másik egy évre.
Egy egyszerű kérdést teszek fel, amit meg kell tudnod válaszolni, ha nem úgyis tudja mindenki hogy csak józsika vagy a tizenéves kisfiú, aki otthon a kakaókavargatás mellett provokáló kérdéseket írkál itt ki.
Mikor közölte hogy elhagyott ezt az állítólagos pasi ott dubaiban hogy váltatok el, hogy engedett el, mi volt a következménye?
Minden lánynál így van, ez ott szokás.
Ha ezt nem tudod hitelt érdemlően megválaszolni, józsika vagy csak.
Egy guminő a barátnőd. Pont ez vagy te is. Normális férfi hús - vér nőt akar, nem ilyen madárijesztőt..
Agyad meg kb. nulla. Ha én belekostolnek (de nem akarok) abba a világba (Dubai, milliárdos szerető), tudnám, h hogy maradjak ott. Hagyjuk. Troll kérdésnek jó volt. 😊
Amúgy még trollkérdésnek is gyenge volt.
Várom a válaszod a kérdésemre amit feljebb raktam fel neked.
Szóval mégegyszer!
Mikor közölted hogy ott akarod hagyni, mi volt a feltétele hogy eljöhetsz?
Szóval...???
Én nem átlagkeresetű férfi vagyok, és jópár évvel korábban én is ilyen jellegű csajokat hajtottam, mint akit ide a kérdező belinkelt ide.
Ahogy idősebb lettem, rájöttem, hogy gyk. mindenki, akinek ennyi energát = időt. erőfeszítést, pénzt forgat bele a külsejébe, annak kb. semmi ideje nincsen a belső világára. Jópár ilyen luxi csajt megismertem, néhánnyla hosszabb ideig is együtt voltam, és ezek mind kivétel nélkül anyagias, nárcisztikus, sekélyes, felszín alapján ítélkező nők voltak.
Persze, kérdező, lehet, hogy pont te vagy a kivétel, biztosan van ilyen is.
Egyébként erre a fentire én is egy nagyon komoly önismereti úton jöttem rá, amikor is egy súlyos síbalesetet szenvedtem, és volt időm átgondolni az életem értelmét az alatt az 5 hónap alatt, amit kórházban töltöttem. Kb 8 éve nagyon komolyan visszavettem a tempóból, és családot alapítttam egy teljesen átlagos csinosságú nővel, akinek nincsen insta profilja, mert más tölti ki az életét, mint a közösségi média - és én ezért végtelenül hálás vagyok.
"A kérdező kommentje:
#26 undorító vagy."
Engem elgondolkoztat, hogy ki is itt az undorító...
Jajj hagyjátok már szegény csajt.
Oké, nekem sem szimpatikus ez a Dubai dolog, de azért igyekszik hogy normális legyen, hogy változzon, annyira becsüljük már meg. Amúgy értelmes választ a kérdésre a hogyanra nem tudok.
Az instán linkelt csaj meg nem jön be. :D
Miért is lennék undorító? Azért, mert volt pénze az exemnek? Na ez tényleg elgondolkodtató :) Vizsgáljátok meg magatokban, hogy miért kaptok vérszemet, ha egy nőnek gazdag párja van.
#28 köszönöm, ez jól esett. Csak azt nem értem mi a nem szimpatikus magában a helyben. Én ott találtam meg két évre a páromat. Most itthon próbálom és nem érdekel a másik fizetése!
Kérdező, már azzal, hogy kispolgári létnek hívod lenézed és nem leszel boldog.
Csináld azt, amit szeretsz, amit előtte is élveztél.
Ne a pénzre fókuszálj, hanem az emberekre és az élményekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!