Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves pasiként,Budapesten, nettó 160 ezres fizetéssel lehet barátnőm ,vagy túl szegény vagyok?
Figyelt kérdés
szobát bérlek, éppen hogy csak meg tudok élni, semmi másra nincs pénzem csak a fizikai létfenntartásomra.2020. jún. 28. 00:09
1/51 anonim válasza:
Barátnővel, barátnő nélkül is tanulnék valamilyen más szakmát is,
hogy mellékállásban még dolgozhassak, vagy váltai tudjak.
2/51 anonim válasza:
Ha a 160 ezres fizetésed mellé van saját lakásod és kocsid, akkor nem gáz.
3/51 anonim válasza:
Targonca jogsi? Havi 250-300 a fizu!
4/51 A kérdező kommentje:
Honnan lenne lakásom? Nincs. Kocsim se.
2020. jún. 28. 00:14
5/51 anonim válasza:
Persze, így is találhatsz barátnőt, ha tudsz valami pluszt nyújtani. Mondjuk, jó kinézetet.
Amúgy mit dolgozol, miért nem képzed magad vagy keresel más melót? Vidéken 160 még okés lehet, de szerintem a fővárosban elég kevés.
7/51 A kérdező kommentje:
Képezném én magam, csak nincs rá időm, de főleg pénzem.... gyorsétteremben dolgozom.
Amúgy normális pasi vagyok. Jóképű az nem.
2020. jún. 28. 00:18
9/51 anonim válasza:
Kifogások. Nincs rá időm. Aki akar az életén változtatni, az változtatni is fog, és nem itt rinyál :D
10/51 A kérdező kommentje:
Én arra vagyok kíváncsi hogy lehet e így nőm, vagy a nőknek ez kevés. Én elvagyok amúgy, annyira nem zavar hogy nincs pénzem.
De nemt udom nyaralni vinni a nőt, meg etetőbe.
2020. jún. 28. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!