Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves pasiként,Budapesten, nettó 160 ezres fizetéssel lehet barátnőm ,vagy túl szegény vagyok?
Én nőként többet keresek és nem ,soha nem állnék le ilyen kisgyerekkel!
Egy gyárban többet keresnél, ha már ennyire nincs célod.
És amúgy nem is a fizetéssel van a legnagyobb baj, hanem a hozzáállásoddal. Másodállásra lenne időd, de képezni magad, hogy egyetlen jobb állást kapj, arra nincs?
Nem érzed úgy, hogy majdnem 30 évesként baromi ciki, hogy nullán vagy hó végén és egy szobát bérelsz? Ha egyszer beüt a krach és munkanélküli leszel, milyen vésztartalékhoz tudsz nyúlni?
Ha a terhes párodnak elfolyik a magzatvize vagy SOS be kell vinni a kórházba, felrakod az éjszakaira vagy a bkv-ra? Vagy oldja meg azt is egyedül?
Bocsánat, de aki ennyire ingerszegény, hogy nincsenek céljai, álmai, nem akar elmenni utazni, élni, annak minek egyáltalán barátnő?
Mit szeretnél vele csinálni, ha enni sem tudod elvinni, otthon ülni? Aki csövön van állandóan, azzal egy moziba nem lehet elmenni, ahogy te írtad, egy jót vacsizni sem.
Ebből a fizetésből a gyerekig se jutsz el. Tudod te, hogy mennyi a GYES/GYED?
Ez tuti, hogy egy provokálós kérdés, lassan 30 évesen azért mindenki tisztában van azzal, hogy mennyi pénzből és hogy működik a világ.
A Jó Isten mentsen meg az ilyen férfiaktól minden nőt, és minden férfit az ilyen nőtől, mert ez még nőben is elég szánalmasan hangzik.. Akinek nincs igénye fejlődni, előrébb jutni, csak van, mint egy fos, és máról holnapra ér nem gondolva arra, hogy holnap akár munkanélküli is lehet/tartós táppénz/stb.. Nem jutok szóhoz, ha ez tényleg valós kérdés :D
Képzeld el kedves utolsó, hogy valós. Amúgy az arcod alapján te se kereshetsz sokkal jobban.
Meg gondolom aládvágták a lakást is...
Elméletileg lehetséges (a vonzalomhoz sokszor elég a külső), gyakorlatilag nem fogod tudni hosszútávon megtartani. Összetett probléma ez.
1. Budapesten él az emberek leggazdagabb 20%-a. Nyilván vannak átfedések, vannak milliárdos gazdák vidéken meg vannak csövesek meg önkoris lakásban élő csóringerek a fővárosban is, de összességében BP-n és Pest megyében összpontosulnak a leggazdagabbak.
2. A külföldiek tovább rontják az összképet azzal, hogy a csóró német egyetemista meg a csóró svájci egyetemista teljesen mást jelent, mint a csóró magyar egyetemista. De gyakran még a Soros pénzén tanuló nigériainak is több pénze van, mint a 160-at kereső munkásszállós csóringernek.
3. A férfitöbblet miatt hatalmas harc folyik a 18-35 közötti nőkért, akárcsak a vállalható külsejű 35-50 közöttiekért is. Rengeteg férfi egy lapra teszi fel az életét azzal, hogy a teljes jövedelmét a csajozás köré összpontosítja. Nem feltétlenül közvetlenül költi a nőre, de a ruházat, a lakás/albérlet berendezése, a kocsi, a lakáshitel, stb. Kizárólag olyan döntéseket hoz, amivel a leendő nőjének akar majd imponálni. Sosem kérdezi meg magától, hogy ő mit akar(na ha anélkül lenne nője, hogy ezeket megteremtené). Követi a társadalmi standardet, hogy a férfinak illik megteremtenie ezt meg azt.
32 Én kérek a többi nő nevében elnézést pasik előtt, hogy olyan nőnek mondott egyedek szaladgálnak kicsiny hazánkban mint te.
Én szégyenlem magam miattad is. Legközelebb a legeslegjobbat akkor teszed, ha ki sem nyitod a szádat kb.
32+ "A Jó Isten mentsen meg az ilyen férfiaktól minden nőt,
Hát hála Istennek vannak olyan nők, akiket nem hogy nem mentett meg, hanem még mellé is rendelt az ilyen férfiak mellé, és lőn csoda:DD
Tehát kb. annyi a lényeg hogy Pesten nem lehet barátnőm mert túl szegény vagyok?
Huszonéves nőre vágyom egyébként.
"Tehát kb. annyi a lényeg hogy Pesten nem lehet barátnőm mert túl szegény vagyok?"
Erre már válaszoltunk... Hányszor kérdezed meg ugyanazt? Tanulj már meg olvasni, ember... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!