Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyann randizzak Budapesten, ha 2 évet éltem Dubaiban egy milliárdos oldalán?
Figyelt kérdés
Megszoktam a luxuséletet kint, de szakítottunk és kénytelen vagyok most itt élni. Segítsetek! Hogyan szokhatnék vissza az átlag kispolgári életbe? Szeretnék esélyt adni átlagkeresetű férfiaknak is!
25/L
2020. nov. 11. 19:11
11/30 anonim válasza:
"A kérdés egyértelműen kitaláció" Köszönjük jelentésed, moderátoraink, amint tudnak intézkednek.
12/30 anonim válasza:
Hú de gyenge még kamunak is :D
13/30 anonim válasza:
Vajon mit szól ehhez a barátnő, már ha egyáltalán az...
Miért nem a te instáddal pedálozol?
14/30 anonim válasza:
Ne etessétek a trollt, mert már nagyon kajás a délutáni kérdései után.
Jelenteni kell, majd eltakarítják innen.
15/30 anonim válasza:
Szerintem ne tegyél fel ilyen kamu kérdéseket 😂
Amúgy meg milyen barátnő az, aki fel sem iratkozik rád Instagramon 🤣
16/30 A kérdező kommentje:
Nem szeretném felfedni a kilétemet. Így is ellenségesek itt az emberek mindenkivel, aki szép és sikeres.
2020. nov. 11. 19:50
17/30 A kérdező kommentje:
847 ezer követőből te mégis hogy szűrted ki, hogy nincs feliratkozva rám?🤦♀️
2020. nov. 11. 19:53
18/30 anonim válasza:
Hú de sötét vagy te kérdező....a “baratnőd” 180 insta profilra van feliratkozva. Te nem vagy közte, hacsak nem a Vásony Anna vagy, amit erősen kétlek. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
19/30 anonim válasza:
amikor kint éltél a milliárdos pasival, akkor kellett volna észnél lenni, hogy a pénzecskéjéből a segítségével felépítsd magadat, a saját vállalkozásodat. akkor most lennél olyan anyagi szinten, hogy oylan körökben forogj, ahol vannak vagyonosabb pasik, pl. drágább konditerem miegymás. bár én nem kezdenék magyarral, féltik nagyon a pénzük,vedd elő a kinti kapcsolataidat, hátha tetszettél valamelyik mésik arab férfinak, csak nem közelíthetett hozzád mert foglalt voltál...
20/30 anonim válasza:
Hát igen, ez a "barátnő" tényleg pont az a típusú ember akitől én távol tartom magam. Sok sikert, hercengő.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!