Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyann randizzak Budapesten, ha 2 évet éltem Dubaiban egy milliárdos oldalán?
Figyelt kérdés
Megszoktam a luxuséletet kint, de szakítottunk és kénytelen vagyok most itt élni. Segítsetek! Hogyan szokhatnék vissza az átlag kispolgári életbe? Szeretnék esélyt adni átlagkeresetű férfiaknak is!
25/L
2020. nov. 11. 19:11
2/30 anonim válasza:
Sehogy, menj vissza dubajba rázni a valagad.
3/30 A kérdező kommentje:
Aha, ilyenkor már nem élnétek vele, amikor itt a lehetőség🤔 de máskor meg vágyakoztok a bombázók után.
2020. nov. 11. 19:22
4/30 anonim válasza:
Nem vágyakozom, volt már ilyen párom és egyejszakas is. Viszont normálisak voltak és nem anyagiasak, aranyásók..
6/30 A kérdező kommentje:
Oda van írva, hogy van esélye az átlagkeresetűnek is. Tehát ebben hol van az aranyásás?🤔
2020. nov. 11. 19:25
7/30 anonim válasza:
Ha Dubajban éltél, akkor minden lehetsz csak bombázó nem. Ott a kiélt k*urvákat szeretik teletömve szilikonnal, akik mindenre hajlandóak az ágyban. Bocs hogy ezt mondom, de ez inkább taszító. Sok sikert a keresgéléshez, egyszer biztos találsz valakit, akinek lesz hozzád gusztusa. Ha nem, akkor sajnos le kell mondanod a kispolgári életről, marad Dubaj ott mindig szívesen látnak majd a pasik :))
8/30 anonim válasza:
Ott van, hogy luxusban éltél Dubajban és amiért pattintottak most itt kell lenned pechedre. Szóval ezért vagy aranyaso de hat nem vártam nagy észt tőled ezt meg is sikerült mutatnod...
9/30 A kérdező kommentje:
Huh utolsó, a méreg megesz már téged.😬 Kezeltesd az irigységedet. Se szilikon nincs rajtam, életemben 3 férfival voltam, de oké👏
2020. nov. 11. 19:28
10/30 A kérdező kommentje:
"Ha Dubaiban éltél, akkor minden lehetsz, csak bombázó nem" ezt a logikátlan kijelentést gondold át mégegyszer.
Ő egy kint elő barátnőm például:
2020. nov. 11. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!