Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyann randizzak Budapesten,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyann randizzak Budapesten, ha 2 évet éltem Dubaiban egy milliárdos oldalán?

Figyelt kérdés

Megszoktam a luxuséletet kint, de szakítottunk és kénytelen vagyok most itt élni. Segítsetek! Hogyan szokhatnék vissza az átlag kispolgári életbe? Szeretnék esélyt adni átlagkeresetű férfiaknak is!

25/L

2020. nov. 11. 19:11
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
89%
Inkább nem élnénk vele köszi.
2020. nov. 11. 19:20
 2/30 anonim ***** válasza:
85%
Sehogy, menj vissza dubajba rázni a valagad.
2020. nov. 11. 19:21
 3/30 A kérdező kommentje:
Aha, ilyenkor már nem élnétek vele, amikor itt a lehetőség🤔 de máskor meg vágyakoztok a bombázók után.
2020. nov. 11. 19:22
 4/30 anonim ***** válasza:
96%
Nem vágyakozom, volt már ilyen párom és egyejszakas is. Viszont normálisak voltak és nem anyagiasak, aranyásók..
2020. nov. 11. 19:24
 5/30 anonim ***** válasza:
36%
Követem
2020. nov. 11. 19:25
 6/30 A kérdező kommentje:
Oda van írva, hogy van esélye az átlagkeresetűnek is. Tehát ebben hol van az aranyásás?🤔
2020. nov. 11. 19:25
 7/30 anonim ***** válasza:
75%
Ha Dubajban éltél, akkor minden lehetsz csak bombázó nem. Ott a kiélt k*urvákat szeretik teletömve szilikonnal, akik mindenre hajlandóak az ágyban. Bocs hogy ezt mondom, de ez inkább taszító. Sok sikert a keresgéléshez, egyszer biztos találsz valakit, akinek lesz hozzád gusztusa. Ha nem, akkor sajnos le kell mondanod a kispolgári életről, marad Dubaj ott mindig szívesen látnak majd a pasik :))
2020. nov. 11. 19:26
 8/30 anonim ***** válasza:
81%
Ott van, hogy luxusban éltél Dubajban és amiért pattintottak most itt kell lenned pechedre. Szóval ezért vagy aranyaso de hat nem vártam nagy észt tőled ezt meg is sikerült mutatnod...
2020. nov. 11. 19:27
 9/30 A kérdező kommentje:
Huh utolsó, a méreg megesz már téged.😬 Kezeltesd az irigységedet. Se szilikon nincs rajtam, életemben 3 férfival voltam, de oké👏
2020. nov. 11. 19:28
 10/30 A kérdező kommentje:

"Ha Dubaiban éltél, akkor minden lehetsz, csak bombázó nem" ezt a logikátlan kijelentést gondold át mégegyszer.

Ő egy kint elő barátnőm például:

[link]

2020. nov. 11. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!