Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 25-34 közöttiek 44 %-a a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 25-34 közöttiek 44 %-a a szüleivel él itthon, tehát miért gáz egy mamahoteles pasi?

Figyelt kérdés

[link]

S mivel ez a férfiaknál nagyobb, nálunk 50 % is lehet.

Akkor a nők szerint minden 2. pasi kuka automatikusan?

A nagyvad jóléti országokban vannak alacsony %ok, ott reális elvárás hogy egy férfi önálló legyen mondjuk 27-28 évesen.

2020. nov. 6. 00:21
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Bar troll kerdes, de ez a felmeres ebben a formaban csak parasztvakitani jo.

Nagy kulombseg van egy 25 es 40 eves kozt is, nemhogy 34.

A 25 eves jobbik esetben palyakezdo, a 34 evesek meg minimum egy gyerekes csaladdosok.

Annak a 44%-nak a 80%-a 27 ev alatti.

2020. nov. 6. 09:28
 22/32 anonim ***** válasza:
25 30 kozott*
2020. nov. 6. 09:30
 23/32 anonim ***** válasza:
33%

Nekem nem az.

A párommal saját lakásra gyűjtünk. Már felmerült az albi lehetősége is, de amikor láttunk, hogy lepukkant, bútorozatlan lyukakért elkérnek havi 60.000-ret, akkor elment a kedvünk.

Népszerűtlen vélemény, de az albit csak azoknak ajánlom, akiket a tanulmányaik/munkájuk más városhoz kötik, vagy egyszerűen olyan rossz a kapcsolatuk a családjukkal, hogy bárhol jobb, mint velük.

2020. nov. 6. 11:10
 24/32 anonim ***** válasza:
Amúgy 30-asként papíron én is anyámmal élek, pedig valójában albérletben lakom. Nem jelentkeztem át, mert egyrészt lusta vagyok, másrészt így a cég fizeti, ha hazalátogatok. Úgyhogy én pl. torzítom ezt az adatot.
2020. nov. 6. 12:37
 25/32 anonim ***** válasza:
35%
"Ha nincs nyomós indok (tanulmányok, saját lakásra spórolás, szülők ápolása, és még 1-2 ilyen eset elfogadható), akkor igenis a férfi is tartsa el magát." mit nem értesz hogy a lehetőségek nem engedik?láthatod a statisztikát.képzeld valaki a fizetését megkapja és el is megy mivel be kell otthon segiteni pl tudod?nem mindenki van a fennmaradó 56%ban attól hogy te tudsz de matematikailag nem tud csomó ott lenni mit nem értesz amig ilyen szar a javak eloszlása?
2020. nov. 6. 16:32
 26/32 anonim ***** válasza:

Te meg mit nem értesz azon, hogy 2 kommenten keresztül azt ecseteltem, hogy számomra az a mamahoteles, aki feléli felelőtlenül a fizetését, annak ellenére, hogy otthon én?

Ne kelljen már minden példát meg lehetőséget felsorolni az ilyen értetlenek miatt,mint te.

Egyébként meg oké, be kell segíteni, de van az a pont, ha az embernek igénye van saját családra, akkor le kell válni a szülőkről, mert hacsak nem több generációs családi házban,, segítesz be", akkor hogy szeretnél saját családot alapítani?

Mindent meg lehet oldani, HA van rá igény. Lásd: én is 2 helyen dolgoztam, hogy elérjek valamit, párkapcsolat is belefért, sőt, most én kerültem olyan helyzetbe, hogy be kell segítenem és ezt is úgy fogom megoldani, hogy anyukámnak is jó legyen, de ne kelljen mindenki életét felborítani.

Csak sokaknak jó benne maradni a kényelmes "rosszban" és sajnáltatni magukat, meg a körülményeket okolni mindenért.

2020. nov. 6. 18:06
 27/32 anonim ***** válasza:
77%

Azért, mert nem akarnak egy életképtelen lúzerrel lenni.

Igen, kuka. Inkább maradnak egyedül... Legalábbis az értelmesebbek.

2020. nov. 6. 19:44
 28/32 anonim ***** válasza:
91%

"Te választottad, neked ez kellett. Mi a probléma vele?"

Nyilván ezért dobta a pasit a csaj. Megvolt rá a lehetősége. Nem ment hozzá feleségül például. Akkor neked mi a problémád?

2020. nov. 6. 19:44
 29/32 anonim ***** válasza:
60%
A mamahoteles pasiknál az, hogy inkább él a szülői házban, és félretesz, na hát a "félretesz" az általában azt jelenti, hogy félretesz mondjuk egy évben 300 ezret. Amit aztán egy hét alatt elfesztiváloz a Szigeten.
2020. nov. 6. 19:45
 30/32 anonim ***** válasza:
49%

Csöves szint szőröspöcsű fazonként anyádnál lakni.

Dobott az asszony, inkább szívok a komfort nélküli nyaralóban,mint anyám egyik lakásában êljek ingyen.

2020. nov. 7. 00:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!