Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 25-34 közöttiek 44 %-a a szüleivel él itthon, tehát miért gáz egy mamahoteles pasi?
S mivel ez a férfiaknál nagyobb, nálunk 50 % is lehet.
Akkor a nők szerint minden 2. pasi kuka automatikusan?
A nagyvad jóléti országokban vannak alacsony %ok, ott reális elvárás hogy egy férfi önálló legyen mondjuk 27-28 évesen.
Az ilyenek az anyjuknak es maguknak keresnek nem lehet velük csaladot sem alapitani mert nem leher rajuk szamitani. Nem akarnak a kényelemböl kijönni es áldozni a csaladjukra gyerekükre sem csak maguknak felrerakni kikaparni a gesztenyèt. Es jönnek ilyenekkel is hogy de anyu jobban föz jobban takarit meg gyereknevelesben konfliktusoknal is anyunak van igaza.
A nö es gyerekei egy utolso senkik.
Azert.
A mamahotelesnek ott tart az agya ha azt mered neki mondani hogy normalis ffinak a csaladja es pàrja az elsö még megvadol azzal hogy te azt akarod hogy sz.rja le a szüleit es ne segitse öket es milyen ember vagy te. Az egesz logikáját sem érti annak hogy fel kéne nöni egy csaladhoz. Es nem egy anyossal kéne megbeszelni a gyerekvallalast sem mert ez egy pár vagy csalad magànügye. Es nem anyosnak kéne eldönteni azt sem hogy mikor legyen bölcsis a gyerek es alljon vissza a nö munkaba.
Belemàsznànak az ember életébe de a mamahoteles ebböl annyit làt a 2 bites agyàval hogy nem jön a pàrja anyuval. Holott miatta generalodik az hogy nincs privatszfera és élete a nönek. De még a bugyijárol is tud az anyos hogy milyet hord.
Nekem 32 évesen (bérelt lakást tartottam fent 25 éves korom óta) volt egy 34 éves mamaholtelos pasim. A szobájában az asztalon fehér csipke terítő volt. A srácnak gőze nem volt, hogy mennyibe kerül fél kiló kenyér, a mosógépet bekapcsolni se tudta, egy reggelit nem tudott magának megcsinálni. Mikor náluk voltunk, azt mondta, hogy majd anyukám ad neked egy törölközőt.
Most kérdem én: van aki szerint ez nem gáz?
Én 24-25 éves korom óta dolgozom, most leszek mindjárt 27. Eddig sikerült összespórolnom több mint, 2 és fél millió forintot. EZ nem sikerült volna ha albérletbe költözöm. Itthon segítek a szüleimnek, amiben tudok. Hétvégén főzök, elmosogatok, illetve a kertben is elvégzem a szükséges dolgokat. Itthon biztos nem fogom se lakásra, sem albérletre kidobni a pénzemet. Ha elköltözök, akkor az külföld lesz és valószínüleg nem egyedül fogok kimenni.
Ha egy lány amiatt nem akar velem összejönni, mert még otthon lakom, akkor én nagyon tudom azt sajnálni, sőt jobban is járok, hogy nem kell ilyen emberre pazarolnom az időmet.
"Nekem 32 évesen (bérelt lakást tartottam fent 25 éves korom óta) volt egy 34 éves mamaholtelos pasim. A szobájában az asztalon fehér csipke terítő volt. A srácnak gőze nem volt, hogy mennyibe kerül fél kiló kenyér, a mosógépet bekapcsolni se tudta, egy reggelit nem tudott magának megcsinálni."
Te választottad, neked ez kellett. Mi a probléma vele?
17-es, mi nők, mindannyian azt mondjuk (az értelmesebbikje belőlünk is természetesen), hogy ha otthon élsz, de legalább félreteszel, illetve képes vagy önállóságra, akkor nincsen ezzel semmi gon. (szerintem)
Itt még mindig azzal van a probléma, hogy sokaknak nagyon kényelmes, hogy ingyen van fedél a fejük felett, anyu mos-főz-takarít rájuk/helyettük, a fizetését meg elszórakozza.
Én annak ellenére tudok félretenni, hogy albérletbe "küldtek" csúnyán szólva amint elvégeztem az iskolát.
Fizetem a havi költségeket, járok edzeni, nyaralni, dohányzom (nem, nem azért írom, mert büszke vagyok rá), stb-stb. Mégis van mindig félretett pénzem.
Évekig 2 helyen dolgoztam. Mindezek mellett párkapcsolatom is van évek óta, nem élünk még együtt hivatalosan, csak sokat van nálam és igencsak kezd zavarni, hogy a drága páromat is alig lehet kirobbantani abból a bizonyos "mamahotelből".
Az egyetlen szerencséje, hogy szinte még gyerekként jöttünk össze, évekig rendben volt nekem ez a helyzet, mert gyűjtött, viszont egy ideje a félretett pénzét fel kellett élnie, mert olyan élethelyzetbe került. Erről persze nem tehet, de hány olyan van, aki 0 forintot tesz félre annak ellenére, hogy otthon él?
Úgyhogy ha fáj a férfiaknak, ha nem, ha nem kislányokkal akarnak felnőtt fejjel tinikapcsolatot létesíteni, hanem nőre vágynak, akkor fordítva is hadd várjuk már el azt, hogy egy férfi legyen férfi, ne pedig anyuci pici fia.
Nem pótanyák akarunk lenni, és ez még mindig nem egyenlő azzal, hogy a nőket "el kell tartani", meg hogy a nők a "készbe akarnak belekerülni".
Úgyhogy #16-os és az ahhoz hasonló gondolkodású kommentelők, emberek, nagyon szűk látókörű, nőgyülölő, tapasztalatlan, dühös, megkeseredett "férfiak", akik ahelyett, hogy elgondolkodnának, min kéne változtatniuk azon, hogy érettek legyenek egy komoly kapcsolatra, inkább sértődötten siránkoznak, anyuci szoknyája alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!