Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a barátomat hogy maradjunk itthon? Semmi kedvem étterembe menni és a városba csavarogni.
Én sokkal jobban szeretem azt mikor itthon csak ülünk egymás mellett és beszélgetünk, filmezunk, összebujunk. Ő azt hiszi hogy én is azt szeretem ha mindenhova hurcol.
Jó igen lehet olyan nap is de az elég kb 1 hónapban 1x.
Mikor jó idő volt szívesen jártam vele ki de most hogy ilyen hideg van én nem akarok kimenni a lakasbol😅
Nincs kedvem át öltözni olyan jól érzem magam így itthoni cuccban pedig mindjárt indulni kéne. Mit csináljak?
Ó, bár az enyém vinne. De még nem ébredt fel a tegnapi lerészegedésből.
Szóljál neki, hogy most nincs kedved menni, maradjatok otthon filmezni vagy menjen egyedül levegőzni.
Persze, ha mindkét fél kész a kompromisszumra akkor nagyon jól kiegészítenék egymást, mert mindegyik tevékenységben van jó és élvezhető.
Üljetek le, beszéljétek meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!