Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában asszonyverőben iszok itthon, hogyan vegyem magam rá a randizásra?
Igen az, de lehet fekete is, vagy általában még sötétkék vagy piros, passzos, és valamiért asszonyverő lett a neve..:)) Nem tőlünk ered amúgy, wife beater a köznyelvben, de itt mondjuk rengeteg ilyen trikót találsz:
Persze utcára nem mennék így, oda felöltözök úgy, hogy midnen összhangban legyen..:)
"asszonyverő"? Áh, szóval az az amit én "Tahó Trikó"-nak hívok :D Nyáron szoktam hordani és az év nagyrészében standard pizsamafelsőm. Kivéve a mínusz tízfokos éjszakákon...
De volt olyan tahó nyaram középsulisként amikor egész héten abban voltam, fürdés meg nulla. Jó nagy bunkóság volt, de 14 évesen belefért nyáron, mikor senki nem volt otthon.
De, hogy utána a zuhanyzás milyen jól esett... Nem is csináltam többet ilyet. De a tahó trikót elraktam emlékbe a padláson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!