Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar találkozni többet?
Direkt megbeszéltük h 1 óra legyen kB. De alig telt el az 1 óra mondta h megy mert fázik meg h 1 óra is kB eltelt.
Ő nem akart beulni sehova én szerettem vna.
A végén elkoszontunk és mondta h őrült a talalkozasnak de nem mondta h találkozunk újra.
Én meg nem mertem rakerdezni.
Amúgy 28 éves ő és 29 vagyok én.
A kezéhez hozzaertem azzal az indokkal h megnezem a tetkojat. Rámenős nem mertem lenni h már a haját cirogatom simizem az arcát stb mert mondta neten h nehezen enged közel magához másokat.

Mik azok a tag-ek hogy szerelem, meg házasság? :D első randiról volt szó ha jól értem.
De ebből kiindulva komoly esély van rá, hogy meglátta benned hogy nagyon nyomulós vagy. Már az előtt megnyert téged, hogy bármit tett volna, nem vagy kihívás, nem vagy érdekes, így nem kellesz neki.
Ha kerek 1 óra után egyből ott hagyott, akkor csak udvariasságból várta meg. Ha jól érezte volna magát veled, akkor vagy nem megy sehova, vagy meg tudtatok volna beszélni egy következő alkalmat.
Amúgy elég kevés az információ, és csak a te oldaladról jön az a kevés is ami van. Fene tudja miért nem akar találkozni, vagy hogy mit rontottál el, senki nem volt ott ratjad kívül, szóval passz. Magadat kellene monitorozni jobban. Én a fent említett dolgokra gondolok, mert az a legáltalánosabb. Túlságosan kaparsz hogy legyen valakid. A nők messziről kiszagolják ha valaki kétségbe van esve, és bármit megtennie hogy legyen valakije. Ha pedig ezt megérezte rajtad, az olyan mintha kéz azonos pólusú mágnest próbálnál összetolni. Minél jobban igyekszel, annál jobban tolod el magadtól.
Amúgy meg nyugodtan kérdezz rá második talira. Nekem is volt már ilyenből kellemes meglepetés. Ha meg mégse sikerül, akkor legalább le tudod zárni.
Nem terveznek én itt semmit első tali után csak ezek a címkék jutottak eszembe hátha úgy jobban írnak a kerdesemhez.
Egyáltalán nem voltam nyomulos és nem is erezhette h az lennék e vagy sem mert nem mutattam ki h az lennék e vagy nem.
Én gondolom h nem akar talizni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!