Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök neki? naon tetszik egy srác azt hiszem én is neki de nemtom?
Figyelt kérdés
Van egy srác az osztályban aki bejön és nemtom én is tetszek-e neki?azzal szórakozik h a felesége vok és h van egy gyerekünk és a moziban az áramszünet alatt csináltuk.És egyszer üvegezésnél azt mondta velem bármit megcsinál-és azt a feladatot kapta h fögja meg hátulró a csípőm és intha dugnánk úgy mozogjon:egyszer pedig megpuszilt !az évzáron pedig hirtelen megöelt.bejövök neki?2010. aug. 9. 20:55
11/16 anonim válasza:
Én is 12vok( nem sokára 13) Ha tetszik egy srác...előszőrisjobban meg ismerem,és elkezdek vele hülyéskedni...ésmiután ilyen "romantikus" pillanat van megkérdezem,hogy bejövök-e neki(általában aztmondják,hogy igen) ha meg mégsem...elhülyéskedem,hogy csakkiváncsi voltam...ennyixD Elfelejtem..ha nem lesz semmi...(amírj privit...hátha jobban tudok segíteni msn-en vagy e-mailba)
12/16 anonim válasza:
ha te nemtudod akkor mi honnan tudnánk?
13/16 BedoNorbi válasza:
Hat szerintem csak jacik veled amugy perverz disznonak nezem mintha csak le akarna fektetni en az ilyent le lonem
14/16 anonim válasza:
Szerintem elképzelhető, hogy bejössz neki..
15/16 anonim válasza:
Előző vok. azért gondolom így mert még csak 12 évesek vagytok.
Pár évvel idősebbek esetében viszont egyet értenék az előzőkkel, hogy csak arra kellesz neki, hogy.....
16/16 anonim válasza:
De mi ez a duma, hogy 12 évesen csak arra kell neki? Hova fajul ez a világ, istenem :) Jóhogy nem már ovodába vagy bölcsödébe kezdik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!