Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A félénk lányokkal miért nem akarnak ismerkedni a férfiak? 23/L

Akkor igazán nem tudok semmi használhatót mondani, mert ha lenne lány ismerősöd hasonló mentalitással akkor látnád mit csinál másképp vagy miben jobb mint te.
Próbáld ki a tindert, most az nagyon felkapott és 90%-ra mondom, hogy rád fognak írni. Bár nem tudom mennyire vagy oda, az ilyen oldalakért (én se mint férfi, se mint nő nem mennék oda, de ez az én szégyenem).

"Nincsenek nagyon barátnőim akikkel el tudnék menni ide-oda"
Akkor menj egyedül! Komolyan, miért hiszi mindenki, hogy új társaságba barátnőkkel/haverokkal vagy a párjukkal lehet csak járni?
Minden hobbimra igaz, hogy befogadóak az emberek, a nőkkel szemben meg duplán azok (például nekem simán 6 hónapba tellett, mire meghívtak engem is egyéb programokra, sörözésekre, az új csajokat rögtön hívják. Persze van aki csak azért, hogy hátha gyorsan megkapja, de aki ezen túllendül, az sokkal gyorsabban a társaság része lesz).

Egyébként pont ugyanaz vagy kérdező, mint a helyi magányos fiúk.
Bármit mondasz nekik, akkor csak az ellenérv, hogy az miért nem jó.
Közben meg ülnek otthon a 4 fal között, és várják, hogy egy csaj (esetedben egy pasas) végigcsengesse az összes lakást a környéken, hogy nincs e egy kedves magányos ember éppen otthon.
Ismerkedni olyan helyen fogsz tudni, ahol valami azért kiderül rólad. Nagyon kevés normális férfi szólítgat le vad idegen csajokat az utcán, hogy "bocs, ha nincs barátod, te is szimpatikusnak tartasz engem kinézetre, ahogy én téged, akkor kezdjünk már el beszélgetni, mert háta mindketten szimpatikusak leszünk a belső tulajdonságok alapján is"
(azért ennek így nem sok értelme lenne, még akkor sem, ha a csajok sokan erre vágynak, bár a valóságban hidegrázásuk lenne, ha napi 200 férfi odamenne hozzájuk ezzel, főként, mikor éppen kapcsolatban vannak).
Szóval választhatsz, hogy magány, vagy kilépsz a komfort zónádból, és emberek közé mész (nem, nem randizni, csak a társaságért).

Ha jól értem, lényegében passzívan arra vársz, hogy egy férfi a munkahelyeden vagy az egyetemen spontán odamenjen hozzád, ismerkedési céllal. Erre ugyan van némi esély, de nem túl nagy, s ha ennyire hiányzik egy társ, akkor inkább aktívan jelezned kellene a környezeted felé, hogy társra vágysz. Férfiként mondom neked, hogy nekem már teljesen elment a kedvem attól, hogy bárhol is így spontán odamenjek egy nőhöz. Méghozzá azért, mert elvették a kedvem. Nyilván ha egy nő kezén jeggyűrű van, az kizáró ok, de egyébként az ember nem gondolatolvasó, s általában nem tudhatja, hogy egy adott nő társra vágyik-e, s mivel a legtöbb nő társkapcsolatban él, továbbá én sem tetszem mindnek, ráadásul még a társra vágyó nőkben is ott a félelem egy idegen férfival való ismerkedéstől, nekem eddig kivétel nélkül mindig kudarccal végződtek ezek a próbálkozásaim. Ha kész is volt az illető nő a spontán szóba elegyedésre, hiába adtam meg a beszélgetés végén a telefonszámomat, email címemet, soha nem jelentkeztek. Úgyhogy a társkeresésnek ezt a módját fel is adtam. Szerintem rajtam kívül sok férfi így van ezzel, mert a férfiaknak is van önérzetük, s egy ponton túl elegük lesz az efféle kudarcokból.
Ha félénk vagy tehát, és így te nem szívesen mész oda egy férfihoz, akkor a legegyszerűbb módszer, hogy regisztrálsz egy internetes társkeresőre. Garantálom, hogy már az első héten legalább tíz érdeklődő levelet kapsz. Nyilván fel kell vállalnod, hogy rengeteg gátlástalan szoknyavadászba botlasz, de azért lesz komoly esélyed rendes férfit is találni. Sokkal-sokkal több, mint ölbe tett kézzel várni, hogy valaki leszólítson a munkahelyeden vagy az egyetemen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!