Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A félénk lányokkal miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A félénk lányokkal miért nem akarnak ismerkedni a férfiak? 23/L

Figyelt kérdés
2020. nov. 1. 06:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%

Ez férfitől függ szerintem, én inkább egy félénkebb lánnyal ismerkednék,mint egy hangoskodó vagy túl nagy egóval rendelkező lánnyal.

F25

2020. nov. 1. 06:26
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
A félénk és a zárkózott nem ugyan az! Te azt a benyomást sugárzod kifelé , hogy zárkózott vagy !
2020. nov. 1. 06:40
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
Én akarok, én akarok!!!
2020. nov. 1. 06:46
 4/17 Noren1989 ***** válasza:
95%
Nem tudom, de elsősorban a külső hatàrozza meg az ismerkedési szokàsokat. Persze egy modellalkatú csajt is haza tud vàgni egy flegma nézés, kifejezéstelen tekintet...
2020. nov. 1. 06:47
 5/17 anonim ***** válasza:
97%

Ez szerintem nem igaz. Nekem több félénk barátnőm volt, és sok olyan lány, akinél próbálkoztam, de végül más lett a befutó.

Igen, azok a férfiak, akiknek felkínálkoznak a nők, és 10-en állnak sorban náluk, nem szoktak félénk lányokra időt fordítani (max a kihívás miatt), de egy átlag férfi számára ez nem szokott problémát jelenteni.

Sőt, társaságban is azt látom, ha egy nő visszahúzódó, nehezen nyílik meg, akkor is akad mindig legalább 1 férfi, aki akár egy éven át is kerülgeti, mire összejön.

Fordítva, ha a férfi a félénk, akkor nagyon-nagyon-nagyon ritka, hogy egy nő kezdi el puhítani, és türelmesen nyitogatni a csigaházat, vagy észre sem veszik, vagy gyorsan rálegyintenek.

2020. nov. 1. 06:58
 6/17 anonim ***** válasza:
61%
Gondolom troll kérdés, pasi írta ki, hogy privát üzeneteket kapjon.
2020. nov. 1. 07:20
 7/17 A kérdező kommentje:
2 helyre járok általában a minden napokban egyetem és a munkahely. Ezen a két helyen sem keltem fel egyetlen pasi figyelmét se pedig az átlagos pasik jönnek be. Csúnyának nem mondanak, sokak szerint jól öltözöm meg túlsúlyos sem vagyok átlagos a test alkatom. Mosolyogni is szoktam. Sminkelni nem sminkelek max egy szempillaspirál.
2020. nov. 1. 07:21
 8/17 anonim ***** válasza:
74%

#7: a munkahely eleve nem ismerkedős pálya.

Az egyetem már jobb egy fokkal.

De mi lenne, ha próbánál (nem ismerkedési szándékkal) valami hobbit keresni, ahol emberek között lehetsz? Aztán előbb utóbb oda fog keveredni melléd valaki, főleg, ha sikerül elkerülnöd azt az 1-2 pasit, aki minden újoncnál bepróbálkozik.

Nekem több társas hobbim van, mindegyiknél születnek kapcsolatok, nekem is innen vannak általában a barátnőim.

2020. nov. 1. 07:26
 9/17 anonim ***** válasza:
94%

Ez szerintem nem ettől függ.

Ha legalább átlagosan szép vagy és van egy kisugárzásod akkor szerintem tuti a siker akár azzal, hogy veszed a levegőt

Barátnőid le szokták szólítani azokon a helyeken? Mert lehet ha a Starbucksban ülsz napi 30 percet telefont nyomkodva, az nem tipikus "gyere ide" jelzés.

2020. nov. 1. 07:37
 10/17 A kérdező kommentje:
Nincsenek nagyon barátnőim akikkel el tudnék menni ide-oda, a legtöbb barátnőm/barátom még a gimiből van, de ők nem Pesten vannak hanem otthon.Egyetemről sincsen nagy baráti társaságom csak 1-2 lány akikkel úgy jóban vagyok, de velük csak az egyetemről szoktunk beszélni.
2020. nov. 1. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!