Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tisztázzam ezt a kellemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tisztázzam ezt a kellemetlen Tinder szituációt?

Figyelt kérdés

Volt egy exem 5 évig. Neki a legjobb haverjával és annak barátnőjével is jóban voltam (volt, hogy négyen találkoztunk). Egy városban is laktam az exemmel meg a sráccal, meg volt, hogy kiskoromban átjöttek segíteni.

Aztán ugye szakítottunk, telt múlt az idő, stb.

Elkezdtem Tinderezni. Láttam, hogy a srác jobbra húzott engem, ezért poénból én is jobbra húztam őt. Matcheltünk. Én tényleg azt hittem, hogy poénnak szánja, mert sok ismerősöm csinálja ezt, illetve gondoltam, hogy nem hajt rá a legjobb haverjának az exére...tévedtem.

Rám írt, és írta, hogy nagyon bejövök neki, meg minden. Én köpni nyelni nem tudtam. Megmondtam neki, hogy az exem legjobb barátjával nem kezdek ki, erre totál kiakadt rám.

Most ezt így nem értem. Ismer engem, tudja jól, hogy tisztességes vagyok, ezért sem értem a szitut. Ráadásul a Tindert nem nagyon veszik komolyan, rám is rámír napi rengeteg srác aztán ennyiben marad. Facen is ismerősök vagyunk és sosem írt rám, pedig számtalan lehetősége lett volna, szóval most nem tudom ezt mire vélni. Hogy lehetne ezt tisztázni?

2020. okt. 31. 13:17
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

10.000 karaktert írtál, a megoldás viszont ennél rövidebb:

- Te Józsi, csak marháskodtam, bocs, de ez nem fog összejönni.

2020. okt. 31. 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:
45%

Hogy te mekkora egy hülye picha vagy, már ne is haragudj... tátott szájjal szaladgálsz a faszerdőben, és csodálkozol, ha megcsinálja valaki a szád.

Ennyi ésszel hogy lehet egyáltalán életben maradni?!

2020. okt. 31. 13:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Azért a második választ kikérem magamnak, lehet ezt emberibb módon is.
2020. okt. 31. 13:25
 4/6 anonim ***** válasza:
62%

Kikérheted, de a 2. válaszoló azért elég jól összeszedte.

1) előbb megcsinálod a marhaságot (ok, ez mindenkivel előfordul)

2) meglepődsz, hogy a másik komolyan vette (ezen azért már nem lepődik meg mindenk)

3) ezek után egy egyszerű beszélgetést nem tudsz lezavarni vele, amit #1-es írt, helyette kisregényt fogalmazol (ezt azért magától meg tudja minden FELNŐTT lépni, és ez meg mégiscsak a felnőtt kérdések rovat)

Háát... ez alapján azért nem te vagy a legélesebb kés a fiókban

2020. okt. 31. 13:29
 5/6 anonim ***** válasza:
37%
2.,4. Nektek mi bajotok? Puncihiány??😀
2020. okt. 31. 13:39
 6/6 A kérdező kommentje:

Ha van valakinek egy véleménye, azt kulturált módon is a másik tudtára lehet adni.

2.)Igen, meglepődöm, mivel a Tinder nem arról hirhedt, hogy ott az emberek 90%-a komolyan venné az ismerkedést, ezért is szenvedek vele és próbáltam én is lazábban felfogni.

3.)Igen, kisregényt fogalmazok, ha nem tetszik, nem kell elolvasni és reagálni rá. Én így éreztem jónak.

2020. okt. 31. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!