Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinder randiból hogy lesz szex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder randiból hogy lesz szex?

Figyelt kérdés

Randiztam mar par lánnyal netről, de az első randi mindig olyan volt hogy jót beszélgettünk es tartottuk a tavolságot, még csókhoz se éreztem a hangulatot, nem hogy szexhez. Érezhető volt hogy idegenek vagyunk és ezért fal van köztünk. Tény hogy én sem törekedtem rám mert nem az én műfajom. De érdekel, akinek lett szex az első tinderes randin az hogyan alakult, hogy tört át ez a fal?

F

2020. okt. 25. 01:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ott máshogy viselkedett a másik fél. Sok közvetlen emberrel randiztam és én magam is az vagyok. Sok ilyen randiból lett szex, teljesen természetes volt.
2020. okt. 25. 01:18
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Tippre csak Tinderről olyan 50 nővel randiztam és ezek közül olyan 10-zel szexeltem. Nem mindegyikkel, de a legtöbbel az első-második randi környékén már.

Nem kell tartani végig a távolságot. Te vagy a férfi, menj már kicsit közelebb a nőhöz. Alapból olyan helyre menjetek beülni, ahol padok vagy kanapék vannak, nem pedig székek. Tehát ahol lehet egymás mellé is ülni közvetlenül. Aztán nem kell egyből rámászni, teljen el nyugodtan 1-2 óra, amikor nem tapadsz az elején. De utána szépen lassan el lehet kezdeni közelebb menni. Először 1 méter van köztetek üléskor, aztán fél, aztán már csak 30 cm, stb. Aztán a lábaitok össze is érhetnek szépen oldalról. Ugyanígy amikor beszélsz, akkor érintsd meg egy-egy pillanatra a kezét, a vállát, stb. Majd később pár óra múlva már egyre többet. Aztán a vége felé már pár óra után karold is át nyugodtan. Értelemszerűen ne a mellét, combjait kezd el tapizni először, azok majd a csók után is ráérnek.

A csók is csak annyi néhány (2-4) óra randi után, hogy már nagyon közel ültök egymáshoz, átkarolod és nagyon jót beszélgettek, aztán amikor van valamilyen szünet, akkor megfogod finoman az arcát, magad felé fordítod és megcsókolod.

Ja és közben mindig menjen a beszéd, tehát ha hozzáérsz, akkor ne állj le a beszéddel mert az fura.

Nem atomfizika ez. Nem fogod elhinni, de én is csak 20 évesen veszítettem el a szüzességem. De utána ezeket pár év alatt megtanultam, hogy mit hogy kell csinálni a csajozásban. Az érintés elég fontos. De nem szabad túlzásba vinni, nagyon finoman kell adagolni több óra alatt.

2020. okt. 25. 01:45
 3/9 anonim ***** válasza:
39%

#2 Taníts mester.

Szépen le írtad,köszi rendes vagy,ezzel nekem is segítettél, nagyon jó volna ha nekem egy ilyen ember mutatná meg hogy kell csajozni?

2020. okt. 25. 02:42
 4/9 anonim ***** válasza:
46%
Én dugnék a kettessel !
2020. okt. 25. 07:05
 5/9 anonim válasza:
100%
Én is! 😀
2020. okt. 25. 11:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi Tinderrol találkoztunk először este(még augusztusban), elmentunk sétálni, aztán vettünk alkoholt és iszogattunk az utcán, becsicsentettunk, megcsokolt aztán a szelvedeon szexeltunk, majd még párszor randizgattunk utána, végül nem kerestük egymást. Van akivel úgy találkoztam onnan hogy megbeszéltük hogy atmegyek hozzá és szex lesz, kis összebujva filmezés és ennyi.
2020. okt. 25. 12:26
 7/9 A kérdező kommentje:

Kosz a leirast kettes. Teljesen logikus es nekem is hasonló terv van a fejemben de én egy olyan lannyal akit most lattam először, nem akarnék szexelni, ennel mélyebb bizalom kell. Max csók. Szóval inkabb az erdekelt hogy ezt a kedvet van-e ami meghozza de ez inkább személyiségfüggő akkor.

Plusz erdekes hogy 2-4 órás első randijaid voltak, en azt vettem eszre hogy netes első randira olyan max két órát szánnak. Nem hiszem hogy a beszélgetéssel volt baj mert kb mindegyik partner folytatta volna

2020. okt. 25. 12:30
 8/9 anonim ***** válasza:

7. Akkor ne juss el a szexig, csak a csókig. Az is szép az első randin.

Érdemes úgy szervezni a randikat, hogy mindketten ráérjetek sokáig. Személy szerint utálom ezeket a fél-1-2 órás randikat. Leülünk beszélgetni, belemelegedünk és már mehetünk is haza. Kérdezd meg randi előtt a csajt, hogy van-e valami más programja még aznap estére és csak akkor találkozzatok, ha nincs. Én is utálok 5-felé rohangálni és a másiktól is elvárom, hogy ha lehetséges, ne szervezzen aznap estére 3 programot magának, amiből én csak 1 vagyok. Ha azt mondja a csaj, hogy vagy ma találkozzunk, de csak 1,5 órára ér rá, vagy holnap, de akkor ameddig kényelmes, akkor inkább azt mondom holnap. Lehet a randit délután 5-re is szervezni, lehet este 7-re, ahogy jól esik.

2020. okt. 25. 14:43
 9/9 anonim ***** válasza:
3 éve volt ilyenem Tinderről. (Nő vagyok) Elkezdtünk beszélgetni, és valahogy kilyukadtunk a témára. Megbeszéltünk egy időpontot. Előtte meg találkoztunk egy teázóban, sokat beszéltünk és tényleg működött a kémia. Volt csók is. Ha nem lett volna meg élőben a vibrálás, akkor persze nem mentünk volna tovább.
2020. okt. 30. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!