Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy orvos vajon kezdene olyan nővel akinek érettségije sincs?
Figyelt kérdés
Viszont a szándéka meg van a tovább tanulásra.2020. okt. 29. 21:30
21/29 anonim 

válasza:

Az tuti, hogy meg szeretne dugni. Az pedig már más kérdés, hogy te esetleg többet gondolsz bele. Ismerek pár dokit /barátként/.
22/29 anonim 

válasza:

Háááát ne remélj túl sokat. Az orvosi társadalom túl belterjes. Sok a jogász-orvos felállás még,van pár mérnök-orvos felállás is. Én orvostanhallgató lányként mondom,hogy vigyázz vele. Állításod szerint szép vagy és vékony. Szerinted csak ennyi kéne neki? Egy menetre elég,de hosszú távon nagyon kevés.
23/29 anonim 

válasza:

Nem kell támogatni a hipergámiát. Suba a subához. Tehát egy másik semmirekellő éhenkórásznál talán.
24/29 A kérdező kommentje:
És ennek mi az értelme, hogy orvos csak orvossal? Akkor most a pénzt szeretjük vagy az embert? 🤔
2020. okt. 30. 16:35
25/29 anonim 

válasza:

Mi értelme? Azt, nem tudom. Egy biztos, más körökben mozog mint egy szakmunkás. Értelmiségiként írom, hogy lehetett volna orvossal kapcsolatom. Szimpatikus is volt. Egyéb okok miatt nem mentem bele.
26/29 anonim 

válasza:

Nem a pénzt szeretjük,ha nem az embert.😁
Hidd el,hiába nehéz,hogy másra van szükséged neked is és neki is hosszú távon.
27/29 anonim 

válasza:

Teged nem ismer meg, ugyhogy biztos lehetsz benne, hogy nem a szemelyiseged miatt kedvel. A csinos nok mindenkinek feltunnek.
A baj itt annyi, hogy nagy a szakadek kozottetek. O egy kemenyen kuzdo, sokat tanulo, nagyon okos ember. Maskent nem lehet orvossa valni. Neked ez meg egyaltalan nem prioritas. Igy nagyon nehez hosszan tarto kapcsolatot letrehozni, mert alapvetoen hatalmas kulonbseg van a szemelyisegetekben. Ez a baj, nem a penz hianya.
28/29 anonim 

válasza:

#27. Ezt szerettem volna én is leírni.
29/29 anonim 

válasza:

#24 az az értelme, hogy kb. egy orvost csak egy másik orvos ért meg igazán. Az ügyeletek, a stressz stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!