Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy orvos vajon kezdene olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy orvos vajon kezdene olyan nővel akinek érettségije sincs?

Figyelt kérdés
Viszont a szándéka meg van a tovább tanulásra.

2020. okt. 29. 21:30
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Jó lenne pedig pozitív példát hallani. De köszönöm és értékelem a nyers őszinteséget. Akkor a legjobb amit tehetek, hogy tanulok és később keresem fel ha már valamit le tettem az asztalra én is.
2020. okt. 29. 22:11
 12/29 A kérdező kommentje:
Oh utolsó! Én is az érettségi mellet a műköröm építő és kozmetikus szakmát szeretném megszerezni. Furcsa véletlen :)
2020. okt. 29. 22:12
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

140nettó? Hogyne..

Voltam bőrgyógyásznál, kb 5 percet voltam bent, 10k volt.

2020. okt. 29. 22:20
 14/29 anonim válasza:
20%
Hidd el, semmi esélyed.
2020. okt. 29. 22:24
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Meg egeszegugyiskent se sok eselyed van ha nem vagy orvos

Engem eszre se vesz egy orvos pasi...

2020. okt. 29. 22:24
 16/29 A kérdező kommentje:
Az előzmény és az egyetlen talalkozasunk annyi volt egy összejövetelen, hogy oda jött bemutatkozni, de nem tette hozzá, hogy orvos. Utána már ugyan nem jött oda, de folyton azon kaptam magam, hogy néz. Onnantól a fejemben van. De ott meg a nevét is elfelejtettem és egy ismerősömtol tudtam meg azt is, hogy orvos..
2020. okt. 29. 22:28
 17/29 anonim válasza:
16%
Semmi esélyed. Ne képzeld be magadnak hogy néz. Miért nézne?
2020. okt. 29. 22:46
 18/29 A kérdező kommentje:
Nem képzeltem be :D vékony vagyok és szép. Legalábbis mások szerint. A hibám a tanulás, amin a saját erdekemben dolgozni fogok.
2020. okt. 29. 22:49
 19/29 anonim ***** válasza:
48%
Minden lehetséges. Viszont, általában olyan partnert választanak, aki szintén értelmiségi. Ha csak szórakozni akarsz kicsit legyen. De ne éljed nagyon bele magad.
2020. okt. 29. 23:35
 20/29 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem meg ne hallgass a sok karogora, ferfikent mondom neked. Ha valaki tetszik akkor, tetszik. Ha meg sem probalod, tutira nem lesz belole semmi. Ha megprobalod, akkor max pofara esel, de legalabb nem hibaztathatod magad kesobb. Az meg netto hulyeseg, hogy eloszor elvegzed a fizikus phd-t, es majd akko probalkozol be nala, mert addigra egeszen sok ido telik el. Ha nezett teged, akkor minimum megdugna...
2020. okt. 29. 23:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!