Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben? Adnátok esélyt ilyen "kapcsolatnak"?
Én egyetem mellett dolgozom, és van egy srác, aki a munkatársam. Fiatalok vagyunk mindketten, viszont ő nem diák.
Elkezdett érdeklődni irántam, amit észrevettem, de nem érdekelt, most meg azon kaptam magam, hogy de, mégis.
Normális, értelmes, laza, stb.
De ami borrrzalmasan zavar, az az, hogy nagyon vékony, és hogy ott az anyja.
Nem vagyok nagydarab, szóval átlagos külsőre kell gondolni, de ő tényleg nagyon vékony. Mindenem, karom, lábam vastagabb, mint az övé. Ezzel kapcsolatban nem szeretnék olyat kapni, hogy felszínes vagyok és nem is érdekel igazán, meg nem vagyok szerelmes akkor, mert valóban nem vagyok szerelmes.
Volt olyan helyzet, amikor akár csók is lehetett volna belőle, de mivel nem szoktam ilyen random "meggondolatlanul" csókolózgatni, ezért sem lett semmi, és nem is tudtam, mit kéne, átölelni azt a pici derekát?
Egyke, az anyja szeme fénye, ha beszélünk, mindig szóba jön, ők mindent megbeszélnek, és nagyon akarja, hogy a fia barátnője legyek, többször is kérdezte, miért nem megyek el a fiával randizni?
Tudom, hogy bunkó dolog a testalkattal kapcsolatban, amit írtam, sajnos nem tudom megfogalmazni tisztán, mit is szerettem volna. Nekem nincs bajom az ilyen fajta fiúkkal, én is látom, ha jól néznek ki, de az ilyen helyzet nekem kellemetlen, hogy odaülsz a lábára, az ölébe, ő meg ott szenved. Jó, ez sarkított, de értitek.
Szóval ki mit tenne ebben a helyzetben? Vagy volt-e, van-e ilyenben valaki? De őszintén tényleg.Inkább egyéni véleményt várok, mit csinálnátok, nem épp az én savazásomat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!