Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebben a helyzetben mit tennéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben mit tennétek, meddig várnátok?

Figyelt kérdés
A párotoknak külföldön kell tartózkodnia hosszabb távon egészségügyi okok miatt. Abból az országból származik, így ott van állampolgársága, és a családja is mellette van. Ha emiatt elveszíti a munkáját Magyarországon, akkor persze sokkal nehezebben tud majd visszajönni. Nem EU-s országról van szó, és 2-3 óra az út repülővel, csak hát a repjegy meg a szállás drága, meg vízumot is kell igényelni nekem minden alkalommal. A család hozzáállása semleges, nem támogatnak engem különösebben az ilyen dolgokban, azért kalkulálok inkább a szállással is. Persze, egyelőre még semmit nem tudok, úgyhogy előbb-utóbb ki fog derülni, hogy meddig kell maradnia, Magyarországon is tudják-e kezelni, stb., viszont most kicsit kétségbe vagyok esve. Mellette akarok maradni természetesen, de mennyi az az idő, ami után már nem érdemes küzdeni a kapcsolatért ilyen feltételek mellett?

2020. jan. 1. 09:34
 1/9 anonim ***** válasza:
16%

Jóban-rosszban, egészségben-betegségben. Mond ez neked valamit?

Eddig vele voltál jóban és egészségben, most hogy beteg, és pénzedbe is kerülne, már a a megpattanáson gondolkodsz.

Szép kapcsolat. Szerintem mielőbb hagyd ott, hadd tudja nélküled összeszedni magát!

2020. jan. 1. 09:44
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Melyik orszagrol van szo?
2020. jan. 1. 09:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Persze, nem sajnálom rá a pénzt és az időt sem, csak kérdés, hogy ezeket hogy tudom hosszabb távon is előteremteni, meg hogy ő nem-e dönt úgy időközben, hogy nem akar visszajönni pl., ettől tartok a legjobban.
2020. jan. 1. 09:54
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Kell egy nagyon-nagyon őszinte beszélgetés, és együtt döntsétek el, hogy hogyan tovább. Egy kapcsolat jövője nem egy emberen múlik, mindketten kelletek hozzá.
2020. jan. 1. 10:11
 5/9 anonim ***** válasza:
20%
Ja, hogy csak dugópajti. Akkor hagynám. A pár mást jelent, ott egyikben sem merülnek fel ilyen dolgok.
2020. jan. 1. 10:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Azért ez nem olyan egyszerű, mert ő nem ismerkedni jött ide, úgyhogy elég sok minden hatással van arra hogy hogy tudja megtervezni a jövőjét, főleg így, hogy most ezek után elég sok mindent át kell gondolnia és változtatni is muszáj lesz pár dolgon. De persze most támogatom kellene aggódás helyett, a többit meg majd utána meglátjuk.
2020. jan. 1. 10:19
 7/9 anonim ***** válasza:
24%
Végtelenül negatív vagy, és nem a megoldáson gondolkodsz, hanem azon, hogy hogy bújj ki a felelősség alól. Hagyd békén a hapsit! Jobban jár szerencsétlen.
2020. jan. 1. 10:24
 8/9 anonim ***** válasza:
38%

Én egyébként tudod, hogy mit tennék? Vállalnék túlórát, másodállást, bármit, hogy legyen pénzem utazni hozzá. Egy percig nem siránkoznék, meg sajnáltatnám magam (!) ebben a helyzetben, hanem megoldanék bármit, csak hogy azzal legyek, akinek szüksége van rám.

Ehhez mondjuk az is kell, hogy szeresse az ember a másikat.

A te bizonytalanságod és ingatagságod viszont mindennél beszédesebb.

2020. jan. 1. 10:59
 9/9 anonim ***** válasza:
79%

Látszik, hogy mennyire gyerekek írnak...

Az szép dolog, hogy mellette illik lenni és támogatni kell, de ettől még nem lét tele a pénztárca húszezresekkel.

Az EÜ probléma jellegét se tudjuk. Lehet, hogy rákos, de lehet, hogy lúdtalp miatt gyógytornára jár fél évig.

A példa kedvéért egy Bp-Kairo repjegy oda-vissza 140 ezer. Plusz a szállás. Plusz a vízum. Plusz az oltások. Nem olyan, mint mondjuk München, hogy esti vonattal 30 ezer, és reggelre ott vagyok.

Kérdező: beszélj vele, hogy mit akar! Ott marad? Visszajön? Veled tervez? Hol akarna együtt élni, ha igen? Rengeteg fontos kérdés van. És ez mind olyan, amiről nem te döntesz egyedül! Vagy ketten együtt, vagy sehogy.

2020. jan. 1. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!