Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben? Adnátok esélyt ilyen "kapcsolatnak"?
Én egyetem mellett dolgozom, és van egy srác, aki a munkatársam. Fiatalok vagyunk mindketten, viszont ő nem diák.
Elkezdett érdeklődni irántam, amit észrevettem, de nem érdekelt, most meg azon kaptam magam, hogy de, mégis.
Normális, értelmes, laza, stb.
De ami borrrzalmasan zavar, az az, hogy nagyon vékony, és hogy ott az anyja.
Nem vagyok nagydarab, szóval átlagos külsőre kell gondolni, de ő tényleg nagyon vékony. Mindenem, karom, lábam vastagabb, mint az övé. Ezzel kapcsolatban nem szeretnék olyat kapni, hogy felszínes vagyok és nem is érdekel igazán, meg nem vagyok szerelmes akkor, mert valóban nem vagyok szerelmes.
Volt olyan helyzet, amikor akár csók is lehetett volna belőle, de mivel nem szoktam ilyen random "meggondolatlanul" csókolózgatni, ezért sem lett semmi, és nem is tudtam, mit kéne, átölelni azt a pici derekát?
Egyke, az anyja szeme fénye, ha beszélünk, mindig szóba jön, ők mindent megbeszélnek, és nagyon akarja, hogy a fia barátnője legyek, többször is kérdezte, miért nem megyek el a fiával randizni?
Tudom, hogy bunkó dolog a testalkattal kapcsolatban, amit írtam, sajnos nem tudom megfogalmazni tisztán, mit is szerettem volna. Nekem nincs bajom az ilyen fajta fiúkkal, én is látom, ha jól néznek ki, de az ilyen helyzet nekem kellemetlen, hogy odaülsz a lábára, az ölébe, ő meg ott szenved. Jó, ez sarkított, de értitek.
Szóval ki mit tenne ebben a helyzetben? Vagy volt-e, van-e ilyenben valaki? De őszintén tényleg.Inkább egyéni véleményt várok, mit csinálnátok, nem épp az én savazásomat:)
A testalkat része engem hidegen hagy. Az összes párom vékonyabb volt nálam (van egy kis súlyfelesleg rajtam, de nem vagyok bálna).
Viszont az anyja engem is zavarna. Örülök, ha a párom jóban van a szüleivel meg sok dolgot meg tudnak beszélni, de ilyen szintű beavatkozást nem akarnék az életembe/életünkbe.
Szerintem is itt az anyucival van a nagyobb gond. Volt dolgom ilyennel és sok konfliktust tud szülni, szóval már bele sem kezdenék egy "anyuci pici fiával" való kapcsolatba. Btw, értem, amit mondasz, mert nekem is volt vékony barátom és tök ciki volt nekem, hogy egyszer próbált felemelni és nem tudott. Akaratlanul is negatívan hatott az önbizalmamra.
Szerintem gondolod át elsőnek, hogy valóban akarod-e ezt, főleg, hogy egy helyen dolgoztok és az "egódat" le tudod-e győzni! Meg, hogy elbírod-e, ha anyuci majd mindenbe bele akar szólni. Ne legyenek kétségeid, biztos meg fogja tenni! Szóval ehhez kell egyfajta idegrendszer.
Ha úgy érzed, menne, akkor hajrá! ;)
Felejtsd el. A testalkat mindegy, de anyuci pici fia jellemzően az is marad...
Egyébként ha nő lennék én se jönnék össze olyannal, akit a cipője tart a földön egy nagyobb szélben. :D
Én az anyjáról nem mondanék ilyen elítélő véleményt.
Még Te sem ismered az anyját úgy isten igazából. Ne csak a fiúval ismerkedj, hanem az anyjával is: menj el hozzájuk a fiúddal, meglátod hogyan viselkedik az anyja vele. EZEK ISMERETÉBEN DÖNTS.
Azért mert 100 anyából 99 olyan, ahogy leírták, lehet, hogy éppen a Tied lesz az a 100., aki nem ilyen, ill. Neked megfelel. Az anya és apa törődik a gyerekével, csak kérdés, hogy mennyire avatkozik bele a gyereke életébe.
Ismerem az anyját szintén, és elég jól. Már akkor is ismertem, mikor nem tudtam, hogy az említett srác a fia.
Egyébként ez köztünk nem komoly, eddig én pl nem is érdeklődtem egyáltalán iránta, csak mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!