Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok mar valakivel a badooról nőként?
Ha félsz, hogy veszélyes, nyilvános helyre kell a találkát szervezni és forgalmas időpontban, ennyire ne legyél életképtelen.
2020. okt. 25. 16:42
Nem veszélyes,de persze nyilvanos helyen kelk találkozni, viszont csak úgy, hogy kizárólag csak a badoon beszélgettetek, úgy ne találkozz vele, mert kitudja, nem-e csak szexre kellesz neki, vagy van valakije. Mindenképpen adja meg a facebook elérhetőségét, és esetleg később a telefonszámát. Ha ezeket titkolja az már eleve gyanús lehet.
2020. okt. 25. 16:52
Ismerek srácot, aki badoozik és abszolút nem veszélyes. 😀
Szóval ebből kiindulva nyugodtan. Jóval inkább fel van fújva ez a “demivanha” téma, mint amekkora veszélyt rejt.
2020. okt. 25. 17:06
Szia,
Én találkoztam, nyilvános helyen, ahova egyébként is járok. Nem volt para
2020. okt. 25. 17:15
A ferjemmel, egy pizzeriaban.
Pedig nagyon nyogvenyelosen indult, elegge lekezelo voltam vele, de kitartott, es vitte a fonyeremenyt:)
2020. okt. 25. 17:26
Nem maga a társkeresőoldal neve határozza meg, hogy "az ottani partner akivel adott oldalon megismerkedtél, veszélyes -e avagy sem." Bármilyen oldalon, vagy akár nem kimondottan társkeresőoldalon is meg lehet ismerni ilyen-olyan embert.
2020. okt. 25. 18:22
Mi a csudának használsz internetes társkeresőt ha nem mersz találkozni? De komolyan. Amúgy csekkold facebookon, nyilvános, forgalmas hely, ne egyél/igyál olyat amit ő hoz és kész.
2020. okt. 25. 18:57
Volt randim a badooról, na nem nőként. Nőktől nem halottam olyat, hogy veszélyben lettek volna. Ha van fotó az sokat elárul. Egy ismerős barátnőnek mindig megmondtam randi előtt a fotóról, mire számítson, mindig bejött neki.Emberismeret kell hozzá.
2020. okt. 25. 19:00
Azért hallgass a megérzésedre! És találkoztam egy szimpatikus sráccal aki bántott! Légy óvatos!
2020. dec. 7. 08:41
Hogyha nem mersz valakivel találkozni, feleslegesen használod az alkalmazást, csak rabolod mások idejét.
Ismerd meg, cseteljetek, beszélgessetek telefonon többször, akár webkamerán, ha szimpatikus találkozzatok, ha nem szimpatikus akkor nem. Személyesen ugyanúgy belefuthatsz valakibe, akiről később derül ki, hogy veszélyes alak, ez nem alkalmazástól függ, mindenhol léteznek normális és veszélyes emberek, ezért fontos a szelektáció és a jó emberismeret!
2020. dec. 7. 09:01
Kapcsolódó kérdések: