Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal csajok közül csak nagyon kevesen mennének bele a szexkapcsolatba?
Ha mondjuk egy pasinak kevés a szabadideje és nincs ideje rendszeresen heti több alkalommal találkozni és kapcsolatot ápolni,de hiányzik neki a szex,akkor szexkapcsolatban csak a nők egy kis töredéke lenne benne?
Vajon a nők inkább egyedül maradnának mint egy ilyen kapcsolatba belemenjenek?
A 6-os es a 7-es leirta a tutit.
40/N
En sem lettem konnyebben kaphato 40 evesen. Mindent kiprobaltam fiatalabb koromban, egy sima szexkapcsolat nekem a nullaval egyenlo. Sot, ha ugy lenne, ahogyan a ferfiak egy ilyet elkepzelnek, inkabb minuszban.
Ugyhogy befejeztem a ferfiakkal, ha szetmennenk a ferjemmel, rajuk sem neznek. Erzelmi toltet nelkul sokkal jobb egyedul.
Nekem ugy nez ki szerencsem van... igaz inkabb vagynek egy kapcsolatra, de tudom hogy vele nem mukodne, ezert baratok vagyunk, beszelgetunk, talalkozgatunk, atjon, atmegyek, egesz hetvegen osszebujas es szex, szuleinknek is bemutattuk mar egymast, baratokat is ismerjuk. Tobb mint 100 km van koztunk.
Mindent megtudunk beszelni, persze neha elofordulnak kisebb-nagyobb vitak, de mindig tulteszunk rajta. Lassan 1 eve igy megy.
Elozo vagyok es lemradt
En 18/l o pedig 22/f
Fúú, nem tudom, biztos én vagyok akkor a kivétel, de az az alap, h ha a csaj belemegy, akkor ha nálam vagyunk, értemegyek, és hazaviszem, ha haza akar menni, tehát nem iszom. Vagy iszunk, és akkor marad. Rendelünk kaját, vagy csinálunk, nézünk valami filmet, és van akció ami addig tarta amíg mindenki ki nem elégült, nem pedig a megérkezik, ahogy tud, aztán fél óra múlva már megy is el, ahogy ezt itt egyesek felvázolják:D
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!