Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal csajok közül csak nagyon kevesen mennének bele a szexkapcsolatba?
Ha mondjuk egy pasinak kevés a szabadideje és nincs ideje rendszeresen heti több alkalommal találkozni és kapcsolatot ápolni,de hiányzik neki a szex,akkor szexkapcsolatban csak a nők egy kis töredéke lenne benne?
Vajon a nők inkább egyedül maradnának mint egy ilyen kapcsolatba belemenjenek?
Még kapcsolatra sem lehet találni lányt, nemhogy ilyen kötetlen, csak szex kapcsolat...
25/f
Amíg egyedülálló voltam, belementem volna ilyenbe, csak az volt a baj, hogy a jelentkezők 99%-ának ez azt jelentette volna, hogy amikor éppen kedve van, akkor előrángat, átjön hozzàm, vagy még át is én menjek, sosem kedveskedik semmivel, sosem visz el sehova, sosem lep meg, magyarul ingyen k*rva. Én pedig úgy éreztem, hogy ennél ezerszer jobban megéri egy prostinak is, mert legalább kap valamit cserébe, míg én semmit nem kaptam volna, csak egy ürítő tartálynak éreztem volna magam, az meg kössz, nem óhajtottam lenni.
A lehető legolcsóbban ès legkevesebb energiabefektetéssel akart mindegyik szexhez jutni, nekem pedig ebben nőként semmi vonzó nem volt.
Egyesek majd jönnek azzal, hogy ez egy kölcsönös dolog, az élvezetért éri meg nekem, stb.
Hát, èn nem így gondolom. Mert nőként bármikor szexelhettem volna, amikor csak akartam volna, úgyhogy kellett volna még azontúl pár dolog, ami miatt az adott illetőt választom. Máskülönben kihasználásnak éltem volna meg.
7-esnek igaza van :)
Nemhiszem, hogy ez egy nőnek jó buli.
Én férfiként tisztában vagyok a képességeimmel, szerintem a legtöbb férfi nem tud maradandót alkotni az ágyban, így a szexkalcsolat egy nőnek szinte értelmetlen.
Kapcsolatot kell kialakítani és lehet szexelni, vagy vannak a fizetős hölgyek :) ott jól jár mindenki.
25/f
#6 vagyok, 7 leírta ami kimaradt. Ugyanezt tapasztaltam.
Egy idő után úgy kiég az ember, hogy mindegy, milyen vonzó az illető, már attól felfordult a gyomrom, ha csak elképzeltem, hogy megint csak akkor lesz valami, ha ő akarja, 1-2 óra max, örüljek, ha elélvezek, ha nem, és szóvá teszem, akkor hisztizek. Ezeken semmit nem segít a vonzó külső, hanem ugyanúgy kiábrándító, mint valaki, aki taszít. És az ember tök jogosan dühös, mert nem azt kapja, amire vágyott, és még megbeszélésre sem nyitott a partner, mert ennyire lusta, és nem is érzi, hogy tétje lenne a dolognak.
Hát, aki szexkapcsolatot akár azték nem fogsz tudni beszélgetni:) úgy igazán.
Nem is normális dolog amúgy, össze kell jönni és ha már egy pár vagytok akkor odateszi mindenki magát az ágyban is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!